Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינתי המקום ראשון שייך לניר עם ה307.

לנווט בהמה כזאת במסלול כ"כ צר וטכני זו באמת אמנות.

לשאר המכוניות בעשירייה הראשונה בסיס גלגלים קטנטן וקוטר סיבוב מצויין.

יש בזה משהו...

אבל אחרי הכל - זה לא בושה להיות אחרי ניר בן ארי...

יש לו את הרקע שלו, לא?

מעניין איך הייתה נראית הסיירה שלו על המסלול.... :D:D:D

אלון

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מבחינתי המקום ראשון שייך לניר עם ה307.

לנווט בהמה כזאת במסלול כ"כ צר וטכני זו באמת אמנות.

לשאר המכוניות בעשירייה הראשונה בסיס גלגלים קטנטן וקוטר סיבוב מצויין.

יש בזה משהו...

אבל אחרי הכל - זה לא בושה להיות אחרי ניר בן ארי...

יש לו את הרקע שלו, לא?

מעניין איך הייתה נראית הסיירה שלו על המסלול.... :D:D:D

אלון

דווקא את הסיירה במסלול הזה זה לא כל כך מעניין. לעומת זאת הסיירה של ניר בסטייג' של ראלי כפר נחום זה כבר :twisted:

מעניין לעשות השוואה בין הסיירה קזוורט לבין פיג'ו 106\205 שהן מלכות הספרינטים של ימינו.

אגב, ניר מעבר להיותו אדם נחמד ומצחיק מאוד נוהג מעולה. הוא בהחלט אחד האנשים הבודדים שהייתי מסכים לוותר על הנהיגה בשביל לשבת לידם במושב הנוסע.

second is the first looser

פורסם
כמה משתתפים היו אם יורשה לי?

לארוע עצמו ובמהלכו הגיעו כ 70-80 איש. מתוכם 35 השתתפו ודורגו.

אני עדיין מחכה לקבל דרוג כולל ולא רק של 10 הראשונים ואז נפרסם אותו - אלטרנתיבי הציעו לעזור בנושא הפירסום ולהעלות את זה באתר שלהם. ברגע שזה יהיה בידי אני אודיע.

פורסם

חבר'ה שלום לכולם.

שמי איל בן ארי הבן של .....

אני גם הייתי ביום שישי כמובן באשדוד ובקרוב אני יעלה עוד תמונות משם וגם למי שמבקש אני יעלה תמונות של הסיירה שלנו .

אני ממש שמח לראות שיש אנשים שזוכרים ומעריכים את הסיירה ואת אבא שלי , אז בואו אני יגיד לכם שעם יתחילו להתקיים מרוצים הסיירה תחזור להתחרות.

איל בן ארי

פורסם

אייל,מה המצב,זה אלון מ[קרטינג] חיפה.

מישל נתן לי קלטת בעבר ממירוץ בגבעת המורה [טיפוס גבעה]שליד עפולה,במירוץ שגם הסיירה וגם הויזה של מישל היו חדשות לגמרי [ביחס להיום],מה שבערך אומר לי שזה מירוץ מלפני 14-15 שנה בקירוב,היית במירוץ הזה? אתה זוכר מי סיים ראשון,שני וכו'.....?

כי מישל קצת סנילי[זקנה ,אתה יודע].. :) והוא לא זוכר.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

מה המצב אלון?

אז ככה המרוץ הזה היה בפורים בשנת 1990 עם אני לא טועה .

במרוץ הזה אבא שלי סיים ראשון בקטגוריית 1600 וגם מקום ראשון כללי.

לפי מה שאני זוכר באותו מרוץ מישל הלביש את הויזה שלו על עץ אז הוא לא סיים את המרוץ.

עם אתה מעוניין בעוד קלטות יש לי את כל המרוצים שהיו באשקלון ובעפולה .

פורסם
חבר'ה שלום לכולם.

שמי איל בן ארי הבן של .....

אני גם הייתי ביום שישי כמובן באשדוד ובקרוב אני יעלה עוד תמונות משם וגם למי שמבקש אני יעלה תמונות של הסיירה שלנו .

אני ממש שמח לראות שיש אנשים שזוכרים ומעריכים את הסיירה ואת אבא שלי , אז בואו אני יגיד לכם שעם יתחילו להתקיים מרוצים הסיירה תחזור להתחרות.

איל בן ארי

יש סיכוי שנראה אותך מתחרה בראלי?

למה בכלל הפסיק אביך להתחרות... נראה שהוא עוד בכושר...

מתי שהוא מוכן לבוא וללמד אותי פרק בהלכות ראלי, אתם מוזמנים אלי לחיפה לעבוד קצת עם ה 106S16 שלי (הייתה בארוע) בשטח.

אני אשמח ללמוד מה שהוא בטח כבר שכח...

אלון (לא מהקארטינג - מהראלי) :D

אלון

פורסם

אחלה של תמונות :)

אז אפילו אם אבוא עם האוטו אין לי סיכויי להשתתף בבהמה כמו הסאאב זה בטוח :lol:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

וואלה,אייל,בכיף,אני מת לראות מירוצים מאשקלון, אני שומע מסיפורים וזה מדליק אותי עוד יותר..

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
וואלה,אייל,בכיף,אני מת לראות מירוצים מאשקלון, אני שומע מסיפורים וזה מדליק אותי עוד יותר..

מצטרף לדעתו של אלון, אני חייב לשמוע (ואם אפשר גם לראות אז מה טוב) יותר על התקופה הזו.

second is the first looser

• תוכן חדש...