Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אז לפני כמה ימים סיימתי את המלווה שלי ועומדת בפני דילמה כלשהיא. יש לי אפשרות לקבל פיאט בראבה מודל 2000 מנוע 1600 גיר רגיל או שברולט קוואליר מודל 2000 אוטומט. אני אשמח לקבל ממכם חוות דעת על שתי המכוניות ובבקשה תעזרו לי להחליט כי אני כבר משתגע :) (דרך אגב שתי המכוניות שמורות במצב טוב עם טיפולים במוסך מורשה והכל).

** ערכנו לך את הכותרת והוספנו סימני פיסוק להודעה. הנהלת הפורום. **

פורסם

כל מה שאפשר לומר הוא שאם אכן שתי המכוניות במצב טוב, קרוב לוודאי שהפיאט תהיה זולה יותר לאחזקה באופן משמעותי (דלק, חלפים). מעבר לכך - שאלה של העדפה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...