Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מהספויילר זה נראה אפילו לא רע, ואני ממש לא אוהב "שיפורי יופי".

ואם זה מה שעושה טוב לבן אדם - שיהנה, רק קצת חבל שזה על אוטו כ"כ חסר יכולוות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא אמרתי שזה לא יפה זה נראה דיי נחמד אבל באמת אני מאמין שזה מיותר לכזה אוטו ועוד יותר חבל על הכסף שבאמת אני מאמין שיכל להשיג משהו יותר טוב עם הכסף...

למה? ככה!

פורסם

את הדברים האלה אתם יכולים לעשות בצפון .

יש איזה מישהו מכפר כנא שעושה את הכל ... ( כאלה דברים עם פיברגלאס ) .

אני בכלל לא אוהב את הדברים האלה כי בעיקר הם ליופי חיצוני ובולט (שאני ממש לא אוהב)

אבל מי שמעוניין אני יכול לברר איפה הבחור נמצא ואיך להשיג אותו .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

עזבו איזה רכב זה!!

זה יושב על האוטו בצורה יפה מאוד נעשה בטעם טוב!!

באמת חבל על האימפרזה אה!?!?

שלא נדבר על כמה רכבים "גרועים" יש בארץ שיש בהם שיפורים!!

proud to be a mini 2006 owner

פורסם
תיראו מה מצאתי

לא חבל על השקעה

על ההשקעה לא חבל אולי, אבל על האימפרזה שנוסעת עכשיו בלי ספויילר כן חבל. :roll:

חחחחח :lol:

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

זה לא כלכך נורא, אע"פ שהייתי מוריד את הספויילר ומשנה לה את הצבע (משום מה הצבע מזכיר לי צבע של קופסאות שימורים כגון של טונה וכו' :lol: ).

פורסם

בטח שחבל על ההשקעה יכל לקחת את הכסף ולקנות אוטו נורמלי אולי לא יראה מדהים אבל לפחות יסע כמו שצריך... :mad:

זאת בדיוק הנקודה. הבחור כנראה לא רוצה אוטו שנראה כמו עגלה משפחתית, הוא רוצה אוטו שנראה יפה. ואם יש לו אקסנט, אז כנראה אין לו תקציב לקנות יונדאי קופה...

ככה שפשוט מאוד הוא הפך אוטו לא יפה ליפה. וזאת בעצם היתה המטרה כאן.

פורסם

אם לבן אדם יש כסף אז למה לא

אבל באמת חבל שהוא השקיע ברכב כזה

אהבתי את המכסה מנוע

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

ובלי שום קשר לפי דעתי זה גם נראה סבבה :!::!:

סבבה סבבה אבל עדיין שזה יונדאי אקסנט!!! לא חשוב גם אם יש לו מנוע של פרארי האוט הזה העדיין מחורבן ברמה עולמית... לא יודע מה פתאום כולכם נהייתם כל כך נחמדים ומפרגנים בטח שחבל על ההשקעה יכל לקחת את הכסף ולקנות אוטו נורמלי אולי לא יראה מדהים אבל לפחות יסע כמו שצריך... :mad:

תגיד לי .. יש לך מושג מה יש לו שם ? כי אני שמעתי שיש לו שם מנוע 2 ליטר טורבו שיפרק לך ת'תחת מכל הילוך ... אחרי שראיתי טורבו על פורד אריקה.. אני מאמין להכל

אולי האוטו שלו מכוייל כמו שצריך ונוסע כמו שצריך ?! למה ישר לקטול ... פשוט גועל נפש של בנאדם אתה

פורסם

סבבה סבבה אבל עדיין שזה יונדאי אקסנט!!! לא חשוב גם אם יש לו מנוע של פרארי האוט הזה העדיין מחורבן ברמה עולמית... לא יודע מה פתאום כולכם נהייתם כל כך נחמדים ומפרגנים בטח שחבל על ההשקעה יכל לקחת את הכסף ולקנות אוטו נורמלי אולי לא יראה מדהים אבל לפחות יסע כמו שצריך... :mad:

תגיד לי .. יש לך מושג מה יש לו שם ? כי אני שמעתי שיש לו שם מנוע 2 ליטר טורבו שיפרק לך ת'תחת מכל הילוך ... אחרי שראיתי טורבו על פורד אריקה.. אני מאמין להכל

אולי האוטו שלו מכוייל כמו שצריך ונוסע כמו שצריך ?! למה ישר לקטול ... פשוט גועל נפש של בנאדם אתה

אתה רציני?

נשמע לי מוזר..

8)
פורסם

אתה רציני?

נשמע לי מוזר..

למה מוזר? עשו דברים כאילו בעבר .. למה ביקרת במכסה מנוע של הבנאדם שאתה יכול בכלל לדבר?

פשוט חוצפה :mad::mad::mad:

• תוכן חדש...