Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובלי שום קשר לפי דעתי זה גם נראה סבבה :!::!:

סבבה סבבה אבל עדיין שזה יונדאי אקסנט!!! לא חשוב גם אם יש לו מנוע של פרארי האוט הזה העדיין מחורבן ברמה עולמית... לא יודע מה פתאום כולכם נהייתם כל כך נחמדים ומפרגנים בטח שחבל על ההשקעה יכל לקחת את הכסף ולקנות אוטו נורמלי אולי לא יראה מדהים אבל לפחות יסע כמו שצריך... :mad:

תגיד לי .. יש לך מושג מה יש לו שם ? כי אני שמעתי שיש לו שם מנוע 2 ליטר טורבו שיפרק לך ת'תחת מכל הילוך ... אחרי שראיתי טורבו על פורד אריקה.. אני מאמין להכל

אולי האוטו שלו מכוייל כמו שצריך ונוסע כמו שצריך ?! למה ישר לקטול ... פשוט גועל נפש של בנאדם אתה

אתה רציני?

נשמע לי מוזר..

למה מוזר? עשו דברים כאילו בעבר .. למה ביקרת במכסה מנוע של הבנאדם שאתה יכול בכלל לדבר?

פשוט חוצפה :mad::mad::mad:

זה לא כל כך חשוב מה יש לו מתחת למכסה המנוע.

ואני בטוח שהמתלים לא כוילו במפעל של לוטוס או משהו כזה.

זכותו של הבן אדם להביע דעה,אז מספיק להתנפח.

במקרה גם אני חושב שזה לא נראה טוב,ושהיה עדיף שהיה משקיע את הכסף

על רכב ספורטיבי.

גם אני גועל נפש של בן אדם,הא ערן? אה..סליחה אורן.

Rikshanoam-R

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי פעם את האוטו שהבן של אותו בעל אוטו בא לעשות מבחן תאוריה בראשון לציון.

חוץ מהצבע המגעיל דיי אוטו דיי נחמד

ניסן אלמרה 01' 1800

• תוכן חדש...