Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפנסים הקדמיים כבר עכורים, איפה אפשר לעשות להם פוליש באיזור ירושלים?

או מדריך לעשה זאת בעצמך?

תודה לעוזרים.

פורסם

פוליש גס, מורחים על הפנס ומשפשפים חזק.

לאחר מכן מנגבים טוב טוב עם מטלית יבשה, עדיף להשתמש תמיד במטלית מיקרופייבר.

אחרי זה עושים וקס רגיל לפנס, כדי שהוא יבריק יותר ויתנקה משאריות הפוליש.

אצלי זה עבד מעולה ברכב של בתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תנסה קודם משחת שיניים.

תנקה היטב את הפנס, תייבש אותו ,תמרח עליו את המשחת שיניים בעזרת צמר גפן בתנועות סיבוביות ,קח צמר גפן חדש ותנקה את המשחה בתנועות סיבוביות עד שיהיה נקי, תנקה את הפנס עם מים ,תעשה ווקס ויש לך פנס נקי מנסיון של כמה פעמים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ברחוב בעלי מלאכה בתלפיות מול משרד הרישוי, יש כמה חנויות חלקי רכב שיש להם שלט של ניקוי פנסים. מה איכות העבודה והמחיר אני לא יודע.

אני יכול להעיד שבפונטו נעשה ניקוי פנסים ע"י אחד שבא אלייך עד הבית ואחרי כשנה הפנסים שוב העכירו ברמה של חצי ממה שהיה בדיוק לפני הניקוי. אני מניח שעוד שנה זה שוב יהיה עכור. כנראה שצריך לעשות את הניקוי כל שנה או שנה וחצי עד הפנס כבר לא ניתן לליטוש.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...