Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט תקליט את השיחה.

במקביל תלך כבר למשטרה ותתלונן נגדה.

היא לא יכולה לעשות לך כלום חוץ מלתת לך מכות אז תתלונן עליה וזהו

קובי

פורסם
יש חובת גילוי נאות וזה שלרכב אין טסט חובה עליך להגיד. עכשיו לך תוכיח שאמרת כשזו מילה כנגד מילה.

הוא לא צריך להוכיח כלום - פשוט מאוד לבדוק אם יש לרכב טסט. אם היא לא עשתה זאת כחלק מתהליך הקנייה זו בעייה שלה לחלוטין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן אבל זה נכון גם במקרה שבו המוכר הסתיר דברים? (לא מדבר על המקרה הספציפי הזה)

אם לדוגמא לאחר הקניה מתגלה לי שחיבלו בקילומטרז' ומכון הבדיקה לא עלה על זה - המכון פוטר את עצמו מאראיות מפני כשלים שהמוכר הסתיר בכוונה ובידיעה, ולפי מה שאתה אומר גם את הבעלים לא ניתן לתבוע?

לא משנה מה הסתיר המוכר. ברגע שהרכב נרשם על שם הקונה העניין נסגר. גם אם הרכב מתפרק לגורמים מחוץ למשרד הרישוי/דואר לאחר העברת הבעלות, הקונה לא יכול לעשות שום דבר.

יש חובת גילוי נאות וזה שלרכב אין טסט חובה עליך להגיד. עכשיו לך תוכיח שאמרת כשזו מילה כנגד מילה.

אין שום חובה ושום כלום. הקונה צריך להסתכל ברשיון הרכב

פורסם

היה לי מקרה דומה, עם איזה ילדון ערס צעצוע.

הלכתי למשטרה, אבל לא הגשתי תלונה(לא היה לי כוח לחכות 3 שעות לשוטר שיועיל בטובו לקחת ממני תלונה.

טילפנתי לבחור שאיים, אמרתי לו בשקט בלי צעקות וקללות, שהייתי בתחנת המשטרה והשוטר אמר לי שאם עוד פעם אחת הוא יטלפן או יתקרב הוא ירשום תלונה ובית המשפט יוציא עבורו צו הרחקה.

מאז שקט.

כמו כן, אתה יכול לבקש מחבר עו"ד שיכתוב מכתב מנוסח כמו שצריך עם חותמת וזה כבר יפחיד אותו

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

כן כבר רשמתי ניתן להעביר בעלות כרגיל בדואר עד חודשיים ללא טסט.

מקווה שהסיפור הזה ירגע אין לי כוח לזה.

אני הייתי איתה הכי בסדר הכל הוסבר, וגם דיברתי עם ידידה וחבר שהיו איתי בזמן מכירת הרכב ואמרו שהם יבואו איתי למשפט ויטענו שהכל הוסבר לה...

לא רימיתי בכלום הרכב פרטי הקילומטרא'ז אמיתי הידים כפי שרשום, סתם היא מנסה להוציא עוד כסף.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם ניתן לגלות את המידע בפשטות, חובת הגילוי פוחתת.

היא יכלה לגלות שהרכב ללא טסט בקלות וללא עלויות ולכן אין לה ממש קייס.

גז למזגן זניח וכך גם מנעול ההילוכים.

שתלך לחפש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא הבנתי את הקטע שאין לרכב טסט, הרי הדבר הראשון שבודקים בזמן קניה זה את הרישיון וכתוב שם שחור על גבי כחול מתי מסתיים הרישיון . לי הטענה הזאת נשמעת הזויה לחלוטין וגם שום בית משפט לא יאמין לה אלה אם זויפו הרישיונות וזה לא כך במקרה זה.

פורסם
ושתחדל מלהתקשר ולהטריד אותך בטלפון, במידה והיא תמשיך תפנה למשטרה עם פירוט שיחות הנכנסות שבהן היא התקשרה ואיימה עליך, אם יש לך אפשרות להקליט זאת זכית.

לא ניתן להוציא פירוט שיחות נכנסות, אלא רק בצו בית המשפט. אה, וזה עולה יותר מ-2,000 שקל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• ספונסר פורום
פורסם
כלב נובח לא נושך

:lol:

בטח לא נושך,יפסיק לנבוח,יקרע לך את התחת(הזכויות שמורות לרועי לוי)

:-)

פורסם

כפיר,

אתה חבר באתר שנים רבות. באתר הזה כל הזמן נפתחים שירשורים עם בעיות דומות ואחרות של אי הבנות בין קונה למוכר לאחר ביצוע עיסקה. הנושא של זיכרון דברים, הקלטה וכו', עולים כל הזמן.

מה עוזר לך שאתה רשום באתר, אם אתה לא לומד כלום מהדיונים שכאן ? את הטעות שעשית, יכולת למנוע מלכתחילה:

אם היית רושם בזיכרון דברים שהקונה מודע לכך שהרכב נמכר ב-40 אחוז מערכו לאור מצבו הכללי לרבות שאין לרכב טסט ושאין מפתח לנעילת גיר והקונה הוזהר שלא לנעול את הגיר וכו' וכו' והקונה ויתר על בדיקת הרכב במכון ולאחר שראה את הרכב ובדק בעצמו לפי הבנתו, החליט לרכוש את הרכב וכו' וכו'

יכולת לישון בשקט.

לדעתי, אינך צריך לתת חזרה 100 שקלים ואף לא להציע זאת. בא נניח שהם הקליטו אותך והחליטו לתבוע אותך - עכשיו מגיעים לפני אדון שופט שמבין שמכרת את הרכב הקלוקל ב- 40 אחוז אבל גם מבין שאם אתה היית מוכן להחזיר עוד כסף, אז כנראה שאתה באמת נוכל והרכב לא שווה יותר מ-20 אחוז ומחייב אותך להחזיר להם כסף וגם פיצוי על הנוכלות.

תהיה חכם, תקליט את השיחה איתם ואל תחשוב פעמיים - איימו עליך, גש למשטרה, מסור להם עותק של ההקלטה ותתלונן.

אם אתה רוצה להיות טיפש, אתה יכול להגיד להם שאתה מקליט ושתתלונן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שב בשקט, תמשיך בחיים שלך, אם יתבעו אותך תגיב.

שמור את מעט החומר שיש לך ותערוך תרשומת מתוארכת של האירועים כולל שמות המעורבים והעדים לשעת צורך.

להערכתי - עורבא פרח

סע לשלום המפתחות בפנים8)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...