Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

אני מחפש לשתול ברכב טלפון סולולרי עם סוויץ רליי שכזה , וברגע שהאזעקה ( של קוברה ) פועלת אצלי ברכב , היא תחייג אלי לסלולרי שעלי.

האם קיים מישהו שמתעסק עם זה באזור המרכז ?

אשמח לעזרה

חן

פורסם

יש כזה. זה לא זול.

http://www.bsecure.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=323

היה לי כזה+חייגן קווי במפעל פעם. מידי פעם חתולים מזדמנים היו מתקשרים לאחל לי לילה טוב.:-P

ברגע האמת הפורצים באו אם ממסך(או משבש), ניתקו את החייגן הקווי פרצו שתי דלתות פלדה וכספת. הנזק לביטוח...

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תראה איזה נחמד אני. מצאתי לך אחד יד שניה:

עריכה: ראיתי עכשיו את ההודעה החדשה שלך.

מצעטר. לא מכיר דרך לגרום לסלולרי להתקשר . החיבור לאזעקה הוא החלק הקל בזה אוכל לעזור. לגבי החלק של לגרום לסלולרי לחיג מספר וללחוץ SEND תחכה לאקלטרונאי הפורום המומחים (כמו מרק10 למשל).

2.JPG

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

630 נשמה מחיר סביר.

מספיק ללחוץ SEND פעמיים והטלפון מחייג למספר האחרון.

אני משער שאפשר לקנות רלא\טרנזיסטור ולחבר , צד אחד לצופר באזעקה וצד שני לכפתור החיוג בפלפון.

ואם גונבים לך את הרכב תוכל אפילו לענות ולשמוע את הגנבים :)

אודי A4

דימה.

פורסם

אני גם רציתי לבצע פרוייקט כזה עם סלולרי ישן.

זה אפשרי בהחלט, צריך להכין איזה מעגל קטן ופשוט שיגרם לממסר לסגור מעגל ז"א 2 לחיצות, ואז להחלים אותו לתוך הסלולר לכפתור הSEND.

כשהאזעקה תופעל, הסלולרי שברכב יצלצל למספר האחרון, וכדי לנתק את השיחה פשוט אני "מסנן" את המספר המתקשר, נניח והאזעקה פועלת והסלולר ברכב מצלצל לפלאפון שלי, אז אני לוחץ על ניתוק השיחה וזה האופן אוטומטי מנתק את השיחה בסלולר שברכב...

פורסם
אני גם רציתי לבצע פרוייקט כזה עם סלולרי ישן.

זה אפשרי בהחלט, צריך להכין איזה מעגל קטן ופשוט שיגרם לממסר לסגור מעגל ז"א 2 לחיצות, ואז להחלים אותו לתוך הסלולר לכפתור הSEND.

כשהאזעקה תופעל, הסלולרי שברכב יצלצל למספר האחרון, וכדי לנתק את השיחה פשוט אני "מסנן" את המספר המתקשר, נניח והאזעקה פועלת והסלולר ברכב מצלצל לפלאפון שלי, אז אני לוחץ על ניתוק השיחה וזה האופן אוטומטי מנתק את השיחה בסלולר שברכב...

בדיוק מה שאני מחפש !!!

תוכל להפנות אותי לבן אדם שמתעסק עם זה ?

האם אתה אישית עשית את זה ?

פורסם

זה אפשרי בהחלט, צריך להכין איזה מעגל קטן ופשוט שיגרם לממסר לסגור מעגל ז"א 2 לחיצות, ואז להחלים אותו לתוך הסלולר לכפתור הSEND

ברוב המכשירים ניתן להגדיר לחיצה ארוכה של מספר מסויים למשל 1 כחיוג מהיר :) ואז לא צריך מעגל רק טרנזיסטור או ריליי ,

ריליי פשוט של 12 וולט עולה 13 שקל באריהב.

לפחות אצלי בסוני אריכסון לחיצה ארוכה מקש "1" מתקשר לבית בדקתי סתם לכיף ואפשר לא לעזוב את הכפתור זה לא מפריע.

אודי A4

דימה.

פורסם

זה קצת לא מתאים לרכב.

המכשיר יופעל רק בשינוי דרסטי בזוית הנייד , תקבל טלפון מתי שהרכב נמצא בפניה הקרובה מהבית.

אודי A4

דימה.

פורסם

טוב אז חשבתי על רעיון.

פשוט לחבר לכפתור SEND אוטומט וינקר שכל הזמן שהסירנה תופעל האוטומט וינקר יסגור מעגל בממסר שיחובר לכפתור הSEND.

לדעתי לא יקרה כלום שהאוטומט ילחץ הרבה פעמים על הSEND.

פורסם
למה לא הכי פשוט להתקין אזעקת ביפר MVP של רב בריח ?

כי כרגע מותקנת אצלי אזעקה של קוברה שאני מאוד מרוצה ממנה ....

פשוט רצתי להוסיף מן תוסף כזה שמתלבש על האזעקה ...

פורסם

תראה בעקרון אם את מכיר יש את כל הדבוריות אוזניה הללו שעל המיקרופון שלהם קיים כפתור שכאשר אתה לוחץ עליו הוא מחייג לשיחה האחרונה זאת אומרת כי ניתן לעשות את הדבר מבלי לפרק את המכשיר הסלולארי העיניין הוא שצריך לחשוב על מעגל שייתן אות אחת ארוכה ויחדול לאחר מכן זה כבר אני אשאיר לאלקטרונאים שבנינו.

• תוכן חדש...