Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפלה יפה.

cb750
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צוחק?

זה הדבר הכי יפה מדהים מלכותי ומפואר שיש.

האימפלה לדעתי זה הרכב עם האחוריים הכי מדהימים שיש.

לפתוח השרשור - תבוא פואנטה? נכון, תמונות של רכב בצ'כיה רכב בהחלט יפה אבל מה אתה אומר פה בעצם?

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

לפני כמה שנים כשפירסמו בארץ את השברולט אימפלה הפתיחה של הפרסומת הייתה :

"שברולט אימפלה- האגדה חוזרת "

אבל עכשיו כשראיתי את החלק האחורי במקום אגדה זה יותר נראה לי" חלום רע "או "ציזבט מפחיד" לשעת לילה מאוחרת

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

במילה אחת .....מדהימה....אני מאד מאד מאד רוצה כזו ....תמיד רציתי כזו GRBIL תעזור לי כבר שנים אני מבקש ממך כזו אתה ואחיך גרר 56 נו...........אולי תרים את הכפפה ותעזור לנזקקים........

פורסם

האימפלה הזאת הינה בבעלות בחור ממוצא קובני אשר בבעלותו פאב קובני הנמצא בסמיכות לרובע היהודי בפראג. הכרתי אותו בתקופה בה התגוררתי בפראג וההיתי אורח די קבוע אצלו בפאב. הרכב משמש אותו לנסיעותיו היומיות.

פורסם

ישנה אחת כזו למכירה ביפיע

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

השנה הכי אהובה עליי באימפלה ויש לי את הדגם הזה.מדהימה -אין מילים .

מצטער על האיכות.נרכשה לפני כ-14 שנה.כמובן שלא מדובר בדבר האמיתי :cry:

בברכה

מוטי

26417645.jpg

26417650.jpg

26417654_1.jpg

• תוכן חדש...