Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרוץ למיליון - פרק הגמר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר דקות נגמר פרק הגמר של המרוץ למיליון ואני הרגשתי מרומה.

קודם כל, סיום עונה לא מותח, ללא הפתעה בסיום. כולם ידעו מי ינצח חצי שעה לפני הסוף. והכי גרוע, משימת הסיום הייתה משימת "תנו לזוג הגברים לנצח". איך ניתן לתת משימה אחרונה שהיא מאוד פיזית וברור ששי וגיא ישיגו את שני הזוגות המעורבים במשימה זו, יכלו פשוט לתת את המיליון לזוג שיש לו ארבעה בייצים.

דעתכם?

פורסם

היה מאוד מאכזב שהמשימה האחרונה היה תפור על הגברים. מצד שני, לעומת הפקות ריאליטי אחרות, לפחות הם שמרו על הפורמט.

פורסם

לא תמיד הכל הוגן, למשל:

לא החזירו את בשבקין להישרדות כי נתנו לו משימת חשיבה כאשר היה ברור שאם יתנו משימה פיזית הוא יחזור בוודאות למשחק.

לדעתי מיה ועמיחי בוודאות ראויים למקום השני במשחק הזה,אבל לא למקום הראשון כי היה להם הרבה הרבה מזל במהלך המשחק שביחד עם מזל רע לשי וגיא גרם להם להיות איתם כתף אל כתף.

אפשר גם לומר ששי וגיא נדפקו עם המשימות של העוגות , לוליינות בקרקס והכי פתאטי : בניית אופנוע :).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הגמר היה הוגן לחלוטין,אל תשכחו שבהתחלה היו הרבה שאלות שאם בהם הנשים היו טובות יותר זה היה נותן להן פער על הגברים במשימה האחרונה,זה רק אומר ששי וגאי היו טובים בהכל ולכן ניצחו.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

העניין פשוט

אם עמיחי לא היה שורף את הזמן בנדנדה - היה להם סיכוי טוב לנצח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לדעתי זה היה הוגן, סה"כ בכל פרק הייתה משימה קצת יותר פיזית, וזו הייתה של הפרק הזה, אין מה לעשות.

עם עמיחי לא היה מתבכיין בנדנדה (המדהימה יש לציין) אני חושב שהם היו מנצחים.

פורסם

זה שעמיחי ומיה פתחו בפור (ובזבזו אותו) אינו אומר שהמשימה היתה הוגנת. בהישרדות, למשל, המשימה האחרונה היא בד"כ עם דגש על שיווי משקל וריכוז (וקצת סיבולת), מה שאינו נותן יתרון מובהק למתמודדים חזקים פיזית. לא יצא לי לראות פרק סיום של The Amazing Race, אבל על פי טור שקראתי היום (איריאנה מלמד?), משימת הגמר בהפקה המקורית דווקא אינו דורש כח פיזי.

בקיצור, אל אף הפקה מושקעת, בחירת זוגות מושלמת ונאמנות די טובה לגרסה המקורית, משימת הגמר השאירה אותי עם טעם רע בפה.

פורסם

הזוג הטוב יותר ניצח.

הדרך שבה הוא ניצח בעייתית משהו ונתנה יתרון מובהק לזוג אחד של מתמודדים.

רק כדי להמחיש את הבעיה, נאמר שאל הגמר היו מגיעות הבלונדיניות, מישהו באמת חושב שהצמד הזה היה יכול לנצח במשימה האחרונה את זוג ההרקולסים, גם אם היה להן יתרון של שעתיים?

פורסם
העניין פשוט

אם עמיחי לא היה שורף את הזמן בנדנדה - היה להם סיכוי טוב לנצח.

ליביו

וחבל על כל מילה נוספת. אין מה להתבכיין..

אביחי

פורסם
הזוג הטוב יותר ניצח.

הדרך שבה הוא ניצח בעייתית משהו ונתנה יתרון מובהק לזוג אחד של מתמודדים.

רק כדי להמחיש את הבעיה, נאמר שאל הגמר היו מגיעות הבלונדיניות, מישהו באמת חושב שהצמד הזה היה יכול לנצח במשימה האחרונה את זוג ההרקולסים, גם אם היה להן יתרון של שעתיים?

+1

אני מסכים איתך לחלוטין.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

היום הייתה כתבה בעיתון ידיעות אחרונות - שם פורסם כי הגמר היה מכור ויועד לזוג הבנים.

בקשר להשוואה להשרדות, זה נכון שגם בהשרדות יש משימות פיזיות, אבל זה לא מה שקובע את זהות המנצחים.

וכמובן האכזבה הגדולה - העובדה שעמיחי לא הציע נישואין ;-)

• תוכן חדש...