Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מס' רישוי: 5979801

מנוע: zx750me007143

שלדה: zx750ppa0006562

 

נגנב מתוך חניה, נעול עם שרשרת ומנעול דיסק שהושאר מפוצח למזכרת בחניה.

הבעלים: שמואל, 443779 - 055.

 

כמו שאתם מבינים, לא מדובר פה על ילדים שעברו ברחוב ו"מצאו" אופנוע לא קשור. קרוב לודאי שהאופנוע הנ"ל הוזמן על ידי גורם זה או אחר למטרת פירוק לחלקי חילוף.

 

נושא החקירה תופס תאוצה, משרד חקירות שהופנה לכמה גורמים על-ידינו חזר אלי עם תוצאות לא מפתיעות, וכרגע ממתין להעברה כספית בכדי להתקדם.

אמנם אני יודע שרובכם פה היו נגד נושא החקירה, אבל אם מישהו שינה את דעתו נשמח להעזר בתרומות נוספות בכדי לזרז את התהליך ואולי למנוע עוד גניבות.

 

אתם יודעים איפה למצוא אותי, כן?

1.jpg

2.jpg

×
×
  • תוכן חדש...