Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כחודש הרכב עבר ראש מנוע ומשאבת מים בעקבות התחממות (כולל טיימינג וטיפול גדול על הדרך...).

לאחר התיקון קרו שני דברים:

בדקות הראשונות של הנסיעה הרכב משמיע חריקות צורמות (בייחוד בסיבוב של ההגה).החריקות נעלמות אחרי שהרכב מתחממם קצת. גם בסיבוב של ההגה (בייחוד במקום לצורך חניה) אני שומע חריקות מוזרות. הייתי בטוח שבטסט יכשילו אותי על ההגה וישלחו אותי להחליף לפחות גומיות, אבל למרבה הפלא בעניין הזה הרכב עבר אתמול טסט באופן חלק (הכשילו אותי על רשימת ריג'קטים קטנים ומעצבנים-אבל שום דבר שקשור לחריקות הללו...)

הדבר השני הוא שהרכב עושה רעש שדי דומה למנוע דיזל (בייחוד בעמידה ובנסיעה במהירות נמוכה).

ואם כבר אני מתייעץ אתכם, יש לי הרגשה שהרכב איבד קצת מהכוח שהיה לו (הלא רב גם במקור) לאחר הטיפול ראש מנוע. האם מדובר בתופעה מוכרת? (ששאלתי את המוסכניק שטיפל ברכב הוא אמר שהרכב עבר טראומה והוא אף פעם לא יחזור להיות אותו דבר... בגדול הוא לא נתן תשובה מספקת והמליץ למכור את הרכב

מה דעתכם? האם מישהו יכול להסביר את העניינים לעיל? האם ממליצים למכור?

פורסם

מה זה טראומה יש חריצים בצילנדר יש אכילת שמן למה הכוונה טראומה ?

דרך אגב רעש בסיבוב הגה במקום בדוק חוסר שמן במיכל הגה במידה שיש שמן סובב את גלגל ההגה ימנה עד סוף מהלך ושמאלה

מספר פעמים לצורך הוצאת אויר ממערכת ההגה ובדוק שוב מפלס שמן הגה.

פורסם

שלום רב !

רכבים אלה ידועים, כשהם עוברים טראומה של התחממות יתר, שיפוץ ראש מנוע, מבלי לשפץ מנוע בשלמותו, כולל חריטת

צילנדרים, החלפת טבעות דחיסה ושמן, מיסבי טלטלים וגל ארכובה, הוא ברכב לבטלה.

בכך אתה צשפרק את הדחיסה בתא השריפה, ויוצר לחצים חזקים לעבר טבעות השמן והדחיסה, ויוצר לחץ במרווחי מיסבי טלטלים וגל ארכובה, והרעש הנשמע כמנוע דיזל הוא רעש של מיסבי טלטל וגל ארכובה, ורעש של נדנדי שסתומים, הפיתרון הוא החלפת מנוע, והיה על המוסך לידע אותך על כך לפני שיפוץ הראש ולא לאחריו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לאור העובדה שהרכב עבר טסט לאחר שיפוץ ראש .ועבר בדיקת 4/5 גזים ונמצא תקין דבר שמעיד על שריפה יעילה .

ולא נכשל על נזילות שמן (אין לחץ מוגבר בעוקת השמן) ומנוע לא מעשן ואין תלונה של פותח השרשור על תצרוכת שמן .

מסבי טלטל נוטים להרעיש בהעלאת עומס ופותח השרשור טוען אחרת.

הייתי מתיחס לרעש השסתומים אילו פותח השרשור היה רושם את דגם המנוע 8 שסתומים או 16 שסתומים יש הבדל בין סוגי המנוע

לאור זאת אני לא מבין למה המוסך קבע שהרכב עבר טראומה .

פורסם

תודה לכל המגיבים.

הרכב אינו אוכל שמן כעת. בעל המוסך אמר לי באופן כללי, כי אחרי טיפול ראש מנוע הות ממליץ "להעיף את הרכב כי זה לא מה שהיה...".

בגדול קיבלתי רכב מתפקד ברמה טובה. גם הטיפול היה לטעמי במחיר סביר (ראש מנוע+טיימינג+משאבת מים+טיפול גדול=3000 ש"ח. אה, הוא גם סידר את הצפצפה :-D).

מה שמפריע לי זה החקירות והצרימות בתחילת נסיעה והתקתוקים. אני חושב שהרכב איבד מעט כוח. זה דבר אופייני לאחר טיפול כזה או שאני מדמיין..?:roll:

• תוכן חדש...