Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול יום שישי ורב המדינה בחופש.

רק אדון מרפי הנכבד עובד שעות נוספות.

בשל צרכים לוגיסטיים משפחתיים לקחתי את הרכב של אחי ובעת עצירה לפני הבית גיליתי חפץ מתכתי תקוע בגלגל האחורי.

פניתי לפצ'רמכר וזה האחרון אמר, כי בשל העובדה שהחפץ ניקב את הכתף הצמודה לדופן הוא אינו יכול לתקנו.

ברור כי את הצמיג צריכים להחליף, השאלה אם צריך להחליף זוג.

אוט' תגידו שכן (די ברור) אך יש להתייחס לעובדה כי הצמיג נסע בלחץ 2000 ק"מ ומדובר בצמיג אחורי ולא קדמי.

הצמיגים טריים מאוד, שבוע 34 ל08 והוחלפו לפני חודשיים. מדובר בטויו T1R.

מה דעתכם?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שלום לכולם,

ברור כי את הצמיג צריכים להחליף, השאלה אם צריך להחליף זוג.

אוט' תגידו שכן (די ברור) אך יש להתייחס לעובדה כי הצמיג נסע בלחץ 2000 ק"מ ומדובר בצמיג אחורי ולא קדמי.

הצמיגים טריים מאוד, שבוע 34 ל08 והוחלפו לפני חודשיים. מדובר בטויו T1R.

מה דעתכם?

עידן

אני במצב כזה , מחליף רק צמיג אחד , גם בטויו T1R.

ומתקין אותו מאחור בצד ימין ( אזור בעל יותר שחיקה מתנאי הדרך, כביש , מדרכות )

השימוש היה קצר , ולדעתי אין שחיקה מיוחדת לצמיג אחרי 2,000 ק"מ .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גם אני חושב כך.

בעיקר בגלל שמדובר בגלגל אחורי בו השחיקה היא מעטה.

בגלל הפדנטיות המשפחתית אני מעלה זאת לדיון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

במידה וגם הצמיג האחורי השני עבר רק 2000K ממליץ להחליף רק צמיג אחד לאותו סוג .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

תחליף רק את הצמיג המפונצ'ר לאותו סוג ובתנאי ששניהם ישבו על הציר האחורי . הצמיג השני לא עבר שחיקה רצינית שיהיה הבדל משמעותי .

פורסם

הצמיגים הותקנו בחודש מרץ האחרון ואכן נסעו בלחץ 2000 ק"מ, הצמיגים חדשים והותקנו ישירות מאחור מאחר וחודש קודם לכן הותקנו חדשים גם מקדימה וגם שם באותו יום התקנה, נכנס בורג אך תוקן.

בצמיג המדובר נכנס פס מתכת חד דיי עמוק וניקב את הצמיג לא יותר מ2 מילימטר אך הפנצ'ר מאכר אמר כי לא ניתן לתקן מאחר וזה נמצא במקום לא טוב, להזכירכם הצמיג חדש.

אני לא אוהב את העובדה של החלפת צמיג אחד ועל כן נוטה להחליף את 2 הצמיגים , כמובן שההמלצות מהצד הן רק להחליף 1, ויש כאן גם עניין של עלויות שאולי הן לא לצורך.

.

כמו כן חשוב לציין כי כרגע אני נוסע על צמיג ספייר, לא קטן אלה באותו גודל בריג'סטון בן 4 שנים דיי מיובש.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
הצמיגים הותקנו בחודש מרץ האחרון ואכן נסעו בלחץ 2000 ק"מ, הצמיגים חדשים והותקנו ישירות מאחור מאחר וחודש קודם לכן הותקנו חדשים גם מקדימה וגם שם באותו יום התקנה, נכנס בורג אך תוקן.

בצמיג המדובר נכנס פס מתכת חד דיי עמוק וניקב את הצמיג לא יותר מ2 מילימטר אך הפנצ'ר מאכר אמר כי לא ניתן לתקן מאחר וזה נמצא במקום לא טוב, להזכירכם הצמיג חדש.

אני לא אוהב את העובדה של החלפת צמיג אחד ועל כן נוטה להחליף את 2 הצמיגים , כמובן שההמלצות מהצד הן רק להחליף 1, ויש כאן גם עניין של עלויות שאולי הן לא לצורך.

.

כמו כן חשוב לציין כי כרגע אני נוסע על צמיג ספייר, לא קטן אלה באותו גודל בריג'סטון בן 4 שנים דיי מיובש.

בן

צמיגים = בטיחות , לא היתי נוסע על צמיג מיובש , אולי רק עד הפנצ'ריה הקרובה .

פורסם

.

בן

הספייר ( חליפי ) כשמו הוא - זה בסדר , פשוט לא לבצע פעלולים מיותרים :idea: עד ההחלפה .

אתה הבוס הצעיר של הרכב :lol: וידעתי שאני אסתבך בנייכם :wink:

אבל - אם הנתונים כמו שרשמתה , מבחינה הגיונית אני הייתי מחליף רק אחד .

אם אתה מרגיש צורך להחליף שניים , אז החלף -

כעת זה יותר עניין של החלטה רגשית , אבל גם זו החלטה ..אם תרגיש יותר בטוח ושקט .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האמת החיים חזקים ממני, זה מרגיז אותי גם בהנחה שיש מצב שזה נעשה במזיד, אני יעלה תמונה של מה שהיה תקוע בקרוב

ההגיון אומר להחליף צמיג אחד, מאחר והצמיגיםצ באמת חדשים, פאנצ'ר מאכר אחד אמר שלא ניתן לתקן, אבל אם אחר יוכל לתקן? אני מתכוון בפאן הבטיחותי, זה כשאי?

כמו שאמרתי הצמיג ספייר כבר יבש ובאמת שאני פשוט נוסע לאט עם הרכב עד שיוחלף, אני צריך לראות עכשיו איך אני משיג שני צמיגים או צמיג אחד מאותו סוג ולכן צריך את הטלפון של אנטון מיפו או גיא מצמיג ישיר, אם למישהו יש אני אשמח

פשוט לא יאומן אין שקט

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...