Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב קטן ב-20000 שקלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בחורה שלא כ"כ מבינה ברכבים, אני רוצה לקנות רכב משומש, קטן, בסביבות ה-20000 ש"ח.

משהו חסרוני בדלק, ואמין. (עיר + נסיעות קטנות בין עירוניות).

היה לי קליאו אבל בזכותה בקרתי הרבה במוסכניק שלי :-(

אני חפשתי קצת ביד2 שתיים ואני רואה שיש הרבה פיאט פונטו , ופורד פיאסטה.

יש למישהו המלצה בשבילי :-)

נ.ב. סליחה אם יש שגיאות בעברית אבל אני מצרפת

merci :wink:

פורסם

הפונטו ספייס והפיאסטה שתיהן יענו על הצרכים שלך.

אני מעדיף את הספייס - אבל מסיבות סובייקטיביות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ההמלצה היא לרכב יפני קטן כגון דיהטסו סיריון (מודל 99 בערך) או דיהטסו שרייד (מודל 98-99) ששניהם רכבים פשוטים, זריזים וסך הכל אמינים מאוד גם מבחינת תצרוכת דלק וגם בעלות הטיפולים.

יש המון פונטו ופיאסטה למכירה אך איתם גם בעיות... נכון שבכל רכב מכל דגם עלולות לצוץ בעיות ולכן חשוב לבדוק אותם היטב טרם הקנייה אבל ידוע שהאמינות של היפניות היא הגבוהה ביותר.

לא ציינת אם את רוצה גיר אוטומטי או ידני . . .

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תודה על התשובות,

מה זה פונטו ספייס ? זה פונטו רגיל?

אני לא רוצה רכב פחות משנת-2000

ולא חשוב לי אם זה ידני או אוטומט

פורסם

פונטו ספייס הינו הדגם המחליף של הפונטו בצורתה בקודמת החל משנת 2000-1 כמדומני.

בכל אופן היתי מחפש משהו אחר - עדיין דבק ביפני! תשקיעי היום תחסכי הרבה כסף בעתיד!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אני לא מסכים איתך לגבי ההכללה של יפני אמין - ארופאי לא, פשוט כי זה מאוד תלוי באופן התחזוקה של הרכב.

וכמובן שהפונטו (במקרה אני מכיר אותן) יותר בטוחה ונוחה משתי האופציות שהזכרת (סיריון שנת 99 או שרייד).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...