Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם צריך עצות,

התקנתי מגבר ZXi 8008 Hifonics המגבר 5 ערוצים, מחובר למגבר:

סט שלושה חלקים של DLS

ועוד סאב- אינטץ' MB-QUART DISCUS 10

ברגע שהמכשיר במצב 5 ערוצים, אם מחברים את הRCA,ולא משנה איזה מהם ליציאות 4 או 5 המגבר נכנס לפרוטקשן.

הדבר קורה בדרך כלל במיידי,ולפעמים בהגברת הווליום, שמתי לב שהדבר קורה גם כשהסאב נכנס לפעולה.

הדבר קורה גם כשאני מעביר את המגבר למצב שני ערוצים,ומכניס RCA לכניסה 3 הוא נכנס לפרוטשן.

יש למישהו עיצות איפה יכולה להיות הבעיה?

יום טוב,

תודה מראש על התשובות.

פורסם

אתה חייב לנסות לבודד ולבדוק מאיפה הגורם לבעיה, תנסה לחבר כל פעם ערוץ נפרד ולהגביר את הווליום, בהחלט יכול להיות שהסאב הגורם לבעיה.

תנסה לבודד את הבעיה כך שתדע לפחות מאיזה רכיב הבעיה נובעת ומשם נמשיך.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

טוב,

אז ככה,מחר המכשיר הולך למעבדה, נשמע מה יש להם להגיד,אני לא חושד בסאב כי כשהוא מנותק עדיין קורה אותו דבר,

אם אני מעביר את המגבר למצב 2 ערוצים,חיבור RCA לערוץ השלישי,והגברת הווליום עושה את אותה הבעיה,המגבר נכנס לפרוטקשן.

פשוט כואב לי,כשהכל חובר הסאונד היה פשוט מעולה, שלושה חלקים חצי אקטיביים(המידוופר והטוויטר על הקרוס המקורי שלהם) והמידריינג' עם קבל,על ערוץ נפרד, בלי כיוונים על מצב פלאט,ונשמע מעולה, מקווה להעלות תמונות סופיות,בתקווה שהמגבר יחזור חי מהתיקון.

יום טוב.

פורסם

רבים כאן וודאי מכירים את ההרגשה...אבל...היי!אם נתת את המגבר למעבדה טובה ואמינה אין שום סיבה שהמגבר לא יחזור אליך ויעבוד כבימים ימימה.

• תוכן חדש...