Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים ב-206XT אוטו' 1.6 לפני/אחרי 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת חיפושיי אחר הרכב הבא, התחלתי לבדוק לעומק את אופציית ה-206.

באתר יד2 ביקשתי לצמצם את תוצאות החיפוש ואז גיליתי שיש 2 סוגים:

1) 1.6 אוטו' 03-04

2) 1.6 אוטו' 04-06

מאחר ואני מחפש מודל 2004...

מה ההבדל בין הדגמים?

כיצד אני יכול לדעת מראש באיזה דגם מדובר?

כיצד אפשר לזהות בעין דגם מדובר?

אגב, לגבי XT1.4 ידני, האם ביצועיו טובים כמו של ה-1.6 אוטו', האם מאובזר באופן זהה? האם תצרוכת הדלק דומה?

תודה מראש לכל העונים!

(למען הסר ספק - חיפשתי בפורום ולא ראיתי התייחסות לעניין)

פורסם

התוספות בדגם החדש יותר הם:כיסאות שונים,גיר עם טפטרוניק,צמיגים15 אינצ לעומת 14,ריפוד קטיפה מפואר,פנסים אחוריים חדשים, פנסים קדמיים שקופים לגמרי{בדגם הקודם הפנסים היו שקופים אבל לא מבריקים גם שהיו חדשים}ומחשב דרך.אני כמעט בטוח שאלה הם כל ההבדלים.

פורסם
התוספות בדגם החדש יותר הם:כיסאות שונים,גיר עם טפטרוניק,צמיגים15 אינצ לעומת 14,ריפוד קטיפה מפואר,פנסים אחוריים חדשים, פנסים קדמיים שקופים לגמרי{בדגם הקודם הפנסים היו שקופים אבל לא מבריקים גם שהיו חדשים}ומחשב דרך.אני כמעט בטוח שאלה הם כל ההבדלים.

ראשית - תודה!

ממה שאני מבין, בשנת 2004 יש דגמים מלפני ואחרי מתיחת הפנים.

בתור מי שלא מכיר את ה206, כיצד אוכל לדעת להבדיל - הן ב"יד 2" והן כשאני רואה את הרכב?

• תוכן חדש...