Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שלא החזיק פעם רכב של 2 טסטים בשנה לא יבין את זה.

לאח שלי היו עושים את המוות כל פעם מחדש בטסטים הנוראיים האלה למרות שהרכב היה בסך הכל תקין.

רק התיקונים והאישורים לטסטים עלו כל שנה יותר מהרכב והמכה הכי גדולה הייתה במכירה פשוט לא רצו לתת יותר מ1500 שקל!

אלה בדיוק הסיבות למה אף אחד לא רוצה רכב כזה ובצדק.

מה שמעניין שגם הרכבים היפנים עם השוק הכי חזק בישראל מתרסקים על הפנים אצל לוי יצחק במחירון ברגע שהם מתקרבים ל2 טסטים ולא הרבה אחר כך נמחקים ונעלמים מהמחירון.

גם לוי יצחק בעצמו מבין שאף אחד לא רוצה רכב ישן עם 2 טסטים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני החזקתי עד לפני כשנה רכב מודל 86, אומנם הרכב לא נסע הרבה, אבל הוא כן נסע, לא הייתה שום בעיה לעבור טסט, בתקופה שהיה אצלי העברתי אוטו טסט מעל 10 פעמים, ב 90% מהמקרים עברתי במכה ראשונה, ובאחרים הכשילו אותי על דברים מהותיים, שבאמת היה צריך לתקן. זה אכן קצת יותר טרחה, אבל בוודאי לא "סיוט". העלות הנוספת מסתכמת ב 300 ש"ח לשנה על אישורים לרכב מיושן + עוד כמה שעות עבודה מבוזבזות .

פורסם

את אח שלי באמת היו מכשילים על שטויות וכל טסט מוצאים שטויות אחרות-סוויפט מודל 85 .

כמו שאמרתי הרכב שלו היה באמת שמור ומטופל אבל זה לא עניין אותם.

מה שהכי יפה שדבר מסויים שהוא נכשל עליו ובסוף אחרי ששלח את המוסכניק שלו עבר הכשיל אותו שוב לאחר שעבר כמה טסטים מבלי לסדר את זה בכלל.

מה שמראה שהם אוהבים סתם להכשיל בשביל לגרום סבל לבעל הרכב.

פורסם

עם זאת, אני חייב להגיד לפותח השרשור שאם הוא רוצה לקנות כזה רכב, שיעשה את זה רק אם יש לו עוד רכב יומיומי וזה רכב בשביל לנסוע בו רק כשהוא רוצה להנות ממנו (כן, זה גם יכול להיות סוג של הנאה, למי שאוהב רכבים קטנים מאוד).

כמו שכתבתי קודם, רכב קטן שכזה אמור להיות עבורי רק רכב להתניידות לעבודה. בנוסף, יש לנו רכב משפחתי מודרני וחזק שמשרת את אשתי והילדה. כלומר: אני לא מתכוון לנסוע עם היפנית הקטנה (במידה ואקנה...) לטיול בצפון...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אמנם קצת פינטזתי להיות בעלים של רכב מיוחד שאינו פופולארי - כלומר להיות שונה מהעדר (ואגב, ברשותי דייהטסו גראן מוב - בהחלט רכב נהדר, ולא נפוץ בכבישים!)

אבל, בסיכומו של דבר, נראה לי שאני ארד מהרפתקאת הדייהטסו קורה הזאת...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לאור התגובות שלך אני מבין שאתה מאוד אוהב אוטו הזה.

במידה והייתי במקומך (אוהב רכב ספציפי), הייתי פשוט קונה אותו וזהו, כי אני הולך לא עם פרקטיות, אלא עם הלב. כך אני עושה תמיד ולכן מחזיק מכוניות שקצת בעייתיות לאחזקה.

מקסימום, זה עדיין לא רכב ב-100,000ש"ח.

מבחינה מכאנית קורה רכב פשוט למדי, לכן מאמין שלא תיהיה בעייה מיוחדת למצוא מוסך שיודע לטפל. בעייה שיכולה להיות זה להשיג חלקים - כלומר רכב מושבט לתקופה מסויימת.

באופן פרקטי, יותר כדאי לחפש סויפט, שרייד שניתן למצוא בשנתון מתקדם יותר ומכוניות האלה יחסית יותר נפוצות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...