Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגברת HAT L4 ע"י GENESIS DMA או DMX??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

מהו המגבר המומלץ מבין השניים להגברת HAT L4 ומה הסיבה לכך?

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

DMX למידים? יש גבול כל תעלול.

כמה ה DMA מוציא לערוץ?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

DMA מוציא בסביבות ה 250 לערוץ בתעודת הלידה, השאלה היא האם העובדה שהוא CLASS A עדיפה למיד או שלא ומה הסיבה לכך?

תודה

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

למה DMX אם אפשר ג'נסיס מונובלוק לכל מיד:wink:

עכשיו ברצינות, הדואל מונו יספק מעל ומעבר את הL-4 ובעצם את רוב רובם של

המידים שאני מכיר

אלי

פורסם

ג'נסיס 4 ערוצים למידים ולטוויטרים, ו DM \ DMA או DMX הם די והותר לכל וופר. שילוב מנצח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בדעה של לקנות DMA ולהתקין את כל הסט 3 חלקים על קרוס פאסיבי מותאם ע"י מקצוען לרכב שלך.

אבל היי מה אני מדבר פה! פאסיבי זה פשע! אקטיבי זה הדבר!(?) 8)

תשקול את מה שאמרתי ועולם מדהים של מוזיקה "חיה" יפתחו מולך.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הזמן והכסף שצריך להוציא כדי לבנות קרוס פאסיבי טוב פשוט לא שווים את זה.

איתמר.

פורסם

הבעיה עם פסיבי זה לא הפסיבי

זה הטרחה שצריך להשקיע כדי להגיע לסטאפ הסופי

אם אתה מליונר, ויש לך שנים להשקיע בסטאפ שהולך לתחרות סבבה, אני חסר סבלנות :).

אגב איתמר, אם יש לך DMA דווקא המידים אמורים לקבל אותו,

מ250 הרץ עד 6500 הרץ - ולמעשה כל הבמה האמיתית שלך היא CLASS A, השאר זה רק תבלינים :)

פורסם

על מה אתם מדברים?

אנשים כאן משקיעים סכומי עתק ובדרך כלל יותר מחצי שנה כדיי להגיע לסט אקטיבי מלא שיעבוד כמו שצריך.

הם יכולים להגיע לאותה תוצאה אם קרוס פאסיבי מותאם לאו דווקא קרוס לתחרויות בשווי אלפי יורו.

רק העובדה שכל הבמה עובדת על 2 ערוצי הגברה בלבד במקום 6 כבר עושה חצי מהעבודה בנושא האיימג' (= לא במה) של הדיסק המוקלט ונותן קצת יותר חיים לכל הסאונד והוא לא "קר" כמו ברוב המערכות האקטיביות.

מה ש-יפה באקטיבי זה שכל אלמנט מנגן במצב האופטימלי שלו. בנפרד.

אבל איך המוזיקה נשמעת במצב כזה? לא משהו בדרך כלל..

אלא אם אתה ממש ממש מבין ויודע איך לכוון מערכת 3 WAY אקטיבית

מי בארץ יודע לכוון מערכות כאלו?

כך שלפעמים הייתי ממליץ לאנשים כן לפזול לתחום "האפור" הפאסיבי - במיוחד לאלו שהולכים לבזבז סכומי עתק על מגבר מופרע לזוג אלמנטים כמו מיד-ריינג'.

אקטיבי זה לא הכי אחי, יש עוד עולמות מעבר לתופעת העדר.

בהצלחה.

פורסם

אתה מוזמן לבנות קרוס פסיבי...

מערכת אקטיבית נותנת לך גמישות עילאית כאשר עבודה בקרוס פסיבי - עד שאתה תבין את חלוקת ההספקים בין הרכיבים, עד שאתה תמצא את הרכיבים המתאימים ועד שאתה תדע לבנות את הכל...

אני גם שחושב שאפשר לעבוד פסיבי ולהגיע לתוצאות יוצאות מן הכלל אבל זה בהינתן ידע ונסיון אדיר וכשיש לך מערכת נוספת להשקיע עליה את כל הזמן הזה למחקר ופיתוח - אל תשכח שבזמן הזה, אתה לא נהנה...

לגבי מגבר קלאס A - למה שהוא יהיה טוב יותר למידים שלך אם גם ככה כל הטווח שלך וגם המקור שלך (למעט הRCA אלא אם כן אתה משתמש באופטי) הם דיגיטליים?

מגבר קלאס A מגביר את שני צדדי הגל כל הזמן... במה זה עוזר לך? יש לך פטיפון שאתה מנגן אות אנלוגית מלאה?

האם אתה באמת זקוק לכזה מגבר בזבזני בשביל להפעיל L4? האם זה משתלם? האם זה כדאי?

תחשוב טוב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 מנואל !

לדעתי מערכת עם קרוס פאסיבי הרבה יותר מוזיקאלית.

הכל שייך אחד לשני,הרבה יותר מחובר ואמוציונאלי.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

לאנפורס: אתה רוצה להגיד כי במערכת אקטיבית אין לך שלב בו אתה לא נהנה מהמערכת?

עד שאתה קונה את כל הציוד ובוחר אותו שלב שלב.

אנשים כאן לא שמעו מוזיקה במשך למעלה משנה וזאת בתכנון מערכת אקטיבית.

מערכת פאסיבית אני יסביר איך לחיות עם החיה הזאת:

אתה בונה קרוס 3 חלקים ב- 200-300 ש"ח ושומע ביום ויום את הרכיבים וזאת בזמן שאתה/מישהו מומחה בונים לך את הקרוס

המיוחל שלב שלב.

זה לא שכל כך קל להגיע לצליל מאוזן וחיי עם הגברה אקטיבית - אבל עדיין כולם מוכנים להשקיע יותר מ-10K על הדבר הזה

אז למה אנשים מפחדים לנסות פאסיבי אמיתי?

אותי רק התקציב והייתי בשירות סדיר בצה"ל עוצרים מלהכנס לפרוייקט בסגנון.

• תוכן חדש...