Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי וולו s80 t6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היתי מעוניין לדעת כמה פרטים לגבי וולו s80 t6 שנת 2003.

אם מישהו יוכל להגיד לי בערך כמה עולה טנק דלק,איך הטיפולים אצלה?? וכל הפרטים האחרים הנחוצים זה מאוד יעזור לי.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

בעיקרון הדגם T6 זה הדגם הכי מפואר של S80, מהיר, מצויידת TWIN TURBO 272 כ"ס.

מה הדרישות שלך מהרכב?

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

ה- T-6 הוא הדגם הבכיר של ה- S-80 , 272 כ"ס , מגדש טורבו כפול, הנעה קידמית. מחירון טיפולים קיים באתר של היבואן, חברת מאיר. מבחינת צריכת דלק, אל תצפה ליותר מ- 6.5 - 7 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית רגועה.

לפי מה שקראתי, אם כבר לרכוש את הדגם הזה הרי, שמומלץ שזה יהיה מהדגמים שאחרי מתיחת הפנים ב- 2003 , אז גם שופרה האמינות יחסית לדגמים המוקדמים. כמובן, שחובה לבדוק את כל מערכות הרכב, רצוי גם במוסך מורשה, ולוודא היסטורית טיפולים מסודרת, זה רכב שלא סלחן להזנחה, ותקלות עלולות לעלות הרבה כסף.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם
אם אתה מודאג כמה עולה טנק דלק אז הוולוו T6 ממש לא בשבילך :roll:

פיש תאמין לי שאני לא מודאג כמה עולה טנק אני רק רוצה לדעת בערך נתונים אז אל תנסה לעקוץ בכלל כי יש לי כרגע רכב עם נפח עצום הרבה יותר מהs80

פורסם

חיפוש יתן את התשובה המלאה, אם יש עוד שאלות - רק תשאל.

על קצה המזלג:

רכב מדהים, יפה, חזק, מרשים, מפואר, נוח למדי.

מנגד - כפי שציינו, לא סלחן לטיפולים, ב2001 שופרה האמינות, אני סבור שאחרי החיפוש שתריץ תרד מהרכב.

משה

• תוכן חדש...