Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי לצרוב דיסקים חדשים כל שבוע (או לחכות עד שיצאו מספיק שירים למלא דיסק שלם :?),אז החלטתי לקנות דיסקים רב פעמיים שאוכל להוסיף\להוציא מהם שירים כאוות נפשי.

חרשתי כבר את כל האינטרנט,בדקתי בבאג,קרביץ ואופיס דיפו,ובאף מקום אין דיסקים כאלה במחירים שפויים (דיסק אחד באופיס דיפו - 10 שקל :shock: ובכל שאר המקומות כ40 שקל ל5(!) דיסקים).

באינטרנט המצב קצת יותר טוב - כ40 שקל ל10 דיסקים,הבעיה שאין לי מה לעשות עם 10 דיסקים :?

יש איזה מקום בסביבת הוד השרון שיוכל למכור לי דיסקים יחידים במחירים שפויים? או שאלו המחירים (מה שאני ממש לא מאמין,כי דיסקים רב פעמיים של DVD עולים אותו דבר)?

פורסם

אני לא מבין את הבעיה שלך, רשמת שאתה מחפש דיסקים לצריבה רב פעמית וציינת שמצאת 10 דיסקים ב40 שקל, שזה מחיר טוב לכל הדעות.

כמה דיסקים אתה מחפש לקנות?

נ"ב, אם תרצה, אני אמכור לך חבילות של 10 דיסקים ב36.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אני לא מבין את הבעיה שלך, רשמת שאתה מחפש דיסקים לצריבה רב פעמית וציינת שמצאת 10 דיסקים ב40 שקל, שזה מחיר טוב לכל הדעות.

כמה דיסקים אתה מחפש לקנות?

נ"ב, אם תרצה, אני אמכור לך חבילות של 10 דיסקים ב36.

שחכתי להזכיר את הבעיה עם להזמין מהאינטרנט - לא ממש בא לי לחכות עד שיגיע,ואני מעדיף ללכת לחנות ולקנות במקום :-)

הבעיה היא שממש אין לי צורך בחבילה של 10 דיסקים,5 זה עוד איכשהו בסדר,אבל המחירים פשוט לא שפויים! 40 שקל לחבילה של 5 דיסקים,כמעט 10 שקל לדיסק :? אפילו שקניתי דיסק כזה יחיד לפני כ5 שנים הוא עלה פחות :shock:

Lethal_Acid - מה שהבאת זה DVD,מצדיק את מה שאמרתי בפוסט הראשון - חבילה של 10 דיסקים רב פעמיים של DVD עולים 50 שקל,לעומת מחיר דומה של CD-RW :?

פורסם

קראתי שוב את הודעתך הראשונה ושמתי לב למשהו חשוב.

ציינת שאתה חפשת בבאג, אופיס דיפו וקרביץ.

אתה מחפש במקומות הלא נכונים!

על ציוד משרדי מחשבים וכו' הכל יהיה יקר יותר (למעט מבצעים מסויימים) מחנויות רשת קטנות יותר ולפעמים אף פרטיות.

נסה ברשתות המחשבים הממוקדות יותר ברכיבי מחשב, כמו אייבורי, מרדנית, KSP, ועוד, המחירים שונים לגמרי והם מפוזרות ברחבי הארץ.

נראה לי שתמצא שם חבילות של 10 ב40 שקל.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

צודק לגמרי,פשוט כהתחלה הלכתי למקומות קרובים לבית בתקווה למציאה :|

לגבי KSP,אייבורי ושות',בדקתי באתרים שלהם ולא ממש מצאתי מה שחיפשתי,אבל בכ"מ כנראה ששווה לנסות לקפוץ לשם ולבדוק בחנות עצמה :wink:

פורסם

שלום לך

תגיע אלינו לחנות המחשבים

אר אס אם שירותי מחשוב , אנחנו יושבים בכפר סבא - טשרניחובסקי 28

המחיר של דיסק כזה הוא 4 ש"ח .

אתה לא חייב לקנות בחבילה של 10 דיסקים - תבוא ותקנה בבודדים .

לפרטים , כנס לאתר שלנו www.rsm.co.il

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

או,עכשיו אתה מדבר :-D ידעתי שחייבת להיות חנות שלא תשחט במחירים של הדיסקים האלה :-) הפורום הזה אף פעם לא מאכזב :wink:

אגיע לקנות עם חבר מחר או במשך השבוע :wink:

פורסם

רק אל תשכח 2 דברים:

אם הדיסק לא איכותי - אחרי 10 צריבות - די גמרת אותו (מניסיון)

הדיסקים האלו די איטיים - ככה שזה לוקח המון זמן.

הפתרון המתבקש הוא (אם אפשר) חיבור MP3.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עם האיטיות אין לי בעיה - אין לי בעיה לחכות לצריבה\מחיקה כל פעם שאני רוצה לשנות משהו בדיסק (זה לא קורה לעתים תכופות,פעם בשבוע-שבועיים)

חיבור MP3 - לא נראה לי שאפשר,אלא אם כן יש דרך שאני לא מודע לה? (בעבר היה לי משדר שכיום כבר שבק חיים,אבל האיכות היתה ירודה משמעותית מדיסק)

• תוכן חדש...