Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

שלשום אחרי תקופה שלא נהגתי ברכב נכנסתי לאוטו חיברתי ת'פאנל (כלומר את הפאנל) של המערכת אני מדליק ולהפתעתי אני שומע רק ת'רמקולים (כלומר את הרמקולים) האחוריים (לא מחוברים למגבר) חשבתי זה בעיה במערכת בדקתי חיבורים בדקתי הכל עשיתי ריסט כלום, הלכתי למגבר בדקתי אולי נשרף פיוז, וואלה לא יש נורית ירוקה שדולקת כרגיל אבל לא מוציא סאונד בדקתי את החוטים שיוצאים ממנו ה+/- שמגיעים לסאב ולא יוצא משם חשמל (אודיו) מה יכול להיות הבעיה?

תמונה של המגבר:

d242882ec273ec420d8c37abf3b213ac.jpg

תודה לעוזרים.

***קרא את כללי הפורום והשתדל לרשום בצורה מכובדת יותר וללא פונט מודגש. הפעם נעך להבא יינעל***

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

הוא לא בפרוטקשן?

מפה שזה ניראה כמו רכיב חשמלי שנשרף במגבר, ניראה לי ששוה ללכת למעבדה.

אם יש אחריות אז שווה.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

אחרי שניסיתי כל מה שאפשר ברכב ללא הצלחה הבאתי את המגבר הבית וחשבתי אולי הבעיה בחיווט או במערכת

הצלחתי להדליק את המגבר בעזרת שנאי וחיברתי אותו למערכת ביתית בחדר ביחד לסאב והוא עבד כמו גדול..

zowwr1hqmnwn.jpg

gjjkwzhnjjtz.jpg

אז עכשיו נותר לי למצוא איפה הבעיה ברכב, איך אני מוצא את הבעיה, יש למישהו עצה?

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

• תוכן חדש...