Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וצהרים טובים! כש ששמעתי שנהרג לנו חייל אחד ישר התחלתי לחרוש את כול אתרי החדשות והגעתי לMAKO.

קראתי ופתאום אני נתקל במשהוא שהצית אותי לגמרי-"בני משפחתו של לוי מסתגרים בביתם מאז שקיבלו את ההודעה המרה. הם עלו מקנדה לפני 11 שנה ובימים אלה בונים בית חדש. אב המשפחה פוטר לאחרונה ממשרה בחברת היי-טק."

כאילו מה קורא להם?!?!?! אני חושב שזה לא נכנס לשם ב"טעות" העורך של האתר רצה להעביר מסר כול שהוא או אפילו לעקוץ אנשים מסויימים.

מה אתם חושבים? האם זה יכול להיות שהעורך החליט להדגיש את העובדה שאביו של החייל ההורג פוטר מהעבודה כדי לעקוץ כול מיני אנשים או כדי לעורר ביקורת חברתית?

אני חשוב שזה זוועה להשתמש בבסורה כה כואבת על מנת לנצל אותה לטובתם האישית.

או שאולי אני טועה ואני מנפח את זה יותר מדי?

הלינק לכתבה:http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-3e085c129a91121004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604

יהי זכרו ברוך..

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

נתחיל קודם כל בעובדה שזה לא באחריותו של העורך. סביר להניח שהכתב הוא זה שהכניס את הפרטים הללו, כמו כל שאר הפרטים בכתבה. בד"כ, אחריותו של העורך בנוסח הסופי של הכתבה זה בעיקר הכותרות ולא תוכן הכתבה (למעט מקרים שבהם העורך חושב שישנם פרטים שרצוי להשמיט/להוסיף) אבל זה קורה לעיתים רחוקות.

דבר שני, אני לא רואה שום דבר נורא בזה שהכניסו את הפרט הזה. אין מה לעשות. זו המציאות שאנחנו חיים בה. אני ממש לא רואה את מי זה "עוקץ" או איזה ביקורת חברתית יש כאן. אין שום קשר בין השניים - האחד קשור למלחמה האינסופית בינינו לבין הפלסטינים והשני רשור למשבר הכלכלי שלא פוסח על אף אחד.

אני גם לא מבין איזו טובה אישית מרוויח הכתב/העורך/אתר האינטרנט החדשותי הזה בעצם פרסום הפרטים הללו?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אבל זה לא קצת פלישה לפרטיות? עוד דרך להעלות את הרייטינג על ידי כוח שנגיד יותר "אווו איזה מסכנים"

פורסם

בוא נשאל אחרת, למה בכלל לפרסם את כל הסיפור הזה? הרי בנינו אנחנו לא מכירים את המשפחה ומי שמכיר יודע את זה מהם, אז למה זה הגיע לחדשות?

כמו הרבה דברים, רייטינג או שצריך לסתום חור בעיתון וכ"ו.

עכשיו אני אשאל אותך, למה עיתונאים מכניסים לכתבות שלהם נתונים לא נכונים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חשוב לפרסם את הסיפור,אך אני מאמין שהכתב צריך להתמקד בידיעה עצמה שקשורה למותו של החייל לא מעבר,זה שהאב פוטר מהעבודה זה עיניינו האישי וזה לא צריך לצאת לקהל רחב.

פורסם

לדעתך חשוב שנדע על המקרה, לדעתו של הכותב חשוב שנדע גם שהאב פוטר.

כל אחד מציב את הגבול שלו איפה שנוח לו והכתב בחר לשים את הגבול רחוק יותר מהגבול שלך זה הכל.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...