Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי טויוטה קורולה 2003 בבדיקה נמצא לחץ צילינדרים כ 12 במקום 10 שזה האופטימלי.

הבודק אומר מנוע בינוני.

הלכתי למוסך טויוטה המרכזי והוא טוען שזה בסדר גמור ואין לי מה לחשוש.

מה אומרים האם זה קריטי?

דבר נוסף יש נקישה בהילוך אחורי מה זה אומר?

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

תעשה בדיקה מדוקדקת בפורום זה. עדיף שתבחר שנתון אחר לקורולה שאחרת יש סיכוי יותלר מסביר שתמצא את עצמך ללא ממיר+ מחשב. נזק שעלותו כבדה והוא צפוי למדי לאור בעיה תדירה(מדי) שמדווחת השכם לבקרים פה ובאתרים אחרים(בארץ ובעולם).

חפש בפורום זה וכדאי לך לשקול את הרכישה. לשקול היטב!

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אוקיי, יש גם מנורה שדולקת באופן קבוע ונאמר לי על ידי המוסך כי אלו הם אדי דלק שנשרפים.

אין אפשרות לתקן את זה, צריך לנתק את המנורה או לתכנת מחדש את הממיר הקטליטי.

הוא טוען כי זה לא פוגע בזיהום אוויר או בתצרוכת דלק והמון אנשים נוסעים עם המנורה דולקת.

כל זה נאמר לי על ידי מוסך מרכזי הרצליה.

מחיפוש שעשיתי פה אני רואה שזה יכולה בעצם להיות בעיה של P042 בעצם?

האם זה אומר להחליף ממיר קטליטי?

איך אני יודע שזו הבעיה?

הטויוטה היא קורולה ראניקס 2003 עם 100000 קמ האם גם הראניקס סובלות מזה?

לא נאמר לי כי צריך להחליף את הממיר ואת המחשב.

הוא אמר מקסימום לוקחים לתכנות עלות 2000 שח.

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

ראן אקס זאת גרסת 5 הדלתות של הקורולה ולכן למעט הדלת החמישית הן זהות.קח בחשבון שבמודלים האלה יש תקלה סדרתית במנועים שגורמת לבעייה בשימון המנוע ולכך שהמנוע ייתפס ואז כבר מדובר בהחלפה של המנוע,חוץ מזה בדגם הזה יש תקלת סעפות נסדקות ותקלת p042 הידועה שקשורה להחלפת מחשב ניהול המנוע+הממיר.לתשומת ליבך

• תוכן חדש...