Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן - פולו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בזמן נסיעה ניסיתי להפעיל את המזגן והופתעתי לראות שהוא לא מקרר. לקחת את הרכב למוסך מורשה, ולאחר בדיקה אמרו לי שהלך חיישן מסוים שיושב על היחידה הפנימית. על מנת להחליף אותו צריך לפרק את כל הדשבורד ועלות התיקון הוא בסביבות ה 2000 ש"ח, הרוב על העבודה.

הרכב אומנם מ 2003 , אך עשה 56000 ק"מ בלבד, ולדעתי לרכב כמו פולקסווגן זה ממש לא מוצדק שדבר כזה יתבלה אחרי כל כך מעט שימוש. מה כדאי לעשות? יש אפשרות אולי לפנות ליבואן לעזרה? אם מחליפים את הדבר הזה כדאי להחליף עוד משהו על הדרך? יש עוד מישהו שזה קרה לו? :-(

פורסם
היום בזמן נסיעה ניסיתי להפעיל את המזגן והופתעתי לראות שהוא לא מקרר. לקחת את הרכב למוסך מורשה, ולאחר בדיקה אמרו לי שהלך חיישן מסוים שיושב על היחידה הפנימית. על מנת להחליף אותו צריך לפרק את כל הדשבורד ועלות התיקון הוא בסביבות ה 2000 ש"ח, הרוב על העבודה.

הרכב אומנם מ 2003 , אך עשה 56000 ק"מ בלבד, ולדעתי לרכב כמו פולקסווגן זה ממש לא מוצדק שדבר כזה יתבלה אחרי כל כך מעט שימוש. מה כדאי לעשות? יש אפשרות אולי לפנות ליבואן לעזרה? אם מחליפים את הדבר הזה כדאי להחליף עוד משהו על הדרך? יש עוד מישהו שזה קרה לו? :-(

שלום,

הרכב כבר כ-6 שנים על הכביש ולכן אין לך מה לפנות לייבואן בעניין. בכול מקרה בשלב זה אין מה להחליף על הדרך.

ייתכן שהאבחנה במוסך שגוייה לכן המלצתי פנה אל המומחה...

פנה/י למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

אני מאמין שמדובר בחיישן טמפ חיצונית שאכן ממוקם בתוך היחידה

הפנימית במיקום לא נגיש לחלוטין.

עלותו של החיישן כ 280 שח וידוע לי שבמוסכי החברה יש נטייה לפרק את הדש

כדי להחליף אותו .

אנחנו במוסך רון פיתחנו כלי יעודי שבעזרתו ניתן להחליף את החיישן הזה

ללא פרוק הדש וזה בזמן סביר ובמחיר מצויין .

אתה מוזמן לנסות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון שוחחתי עם בעל הרכב הקודם, שהמליץ לי ללכת לרכב עכשיו ולבדוק את המזגן. עשיתי את זה ולהפתעתי הוא עובד. הבנתי שזה לא פעם ראשונה שהתקלה מופיעה, איך היא גם נעלמת. מה אתה ממליץ לעשות, הרי יכול להיות שאני אגיע אלייך והכל יעבוד, לחכות קצת עד שזה קבוע על מנת שיהיה אפשר לאמת כמו שצריך? קיים עוד חיישן ביחידה הפנימית חוץ ממה שאמרת?

פורסם

עוד טיפ קטן מנסיון על רכב זהה מאותו שנתון שיצא לי להתקל בו בבעיה דומה: (רון יכול לתקן אותי אם הוא חושב שאני טועה)

לאחר אבחנה במוסך מורשה ש"הלך מדחס" , ביצעתי מספר בדיקות יחד עם חבר טוב ומקצוען, ובסוף הסתבר שמאוורר המנוע שבק (מכות עם מקל מפעילות אותו עד שהוא מפסיק שוב) וכל האיוורור הגיע מהמאוורר הקטן של המזגן. כלומר כשהמזגן כבוי - הרכב מתחמם וכשהוא פעיל הרכב לא מתחמם אבל גם אין קירור נורמלי מהמזגן (משהו כמו 14-13 מעלות בפתחים)

במצב זה ככל הנראה נוצר לחץ במערכת שגרם לשחרור גז מהמערכת באמצעות שסתום המיועד לכך.

(מכשיר ייעודי איתר שחסר גז , שנפלט מהמערכת זמן קצר אחרי שמולא לערך המוגדר ע"י היצרן)

המאוורר הוחלף (מקורי עולה מעל 1000 ש"ח) , מילאו גז. ומאז עברנו קיץ אחד או אפילו שניים בלי בעיות.

בכל מקרה, אני ממליץ להגיע לרון לקבל אבחנה מדוייקת, כי הוא מכיר היטב את הרכב הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני די סומך על האבחנה שלהם, בכל מקרה השאלה נשארת , ניתן לבצע אבחנה מדוייקת אם אני מגיע אליו והכל עובד? זה נראה כאילו היום פשוט תפסתי את המזגן בהפסקת צהריים. חבל דווקא הייתי מבסוט מהרכב, ההתלהבות שלי מתחילה לרדת מהר.

פורסם

לאייל אין בקרת אקלים.

אחרי כל ההמלצות פה החלטתי לבקר במוסך רון. השירות שקיבלתי מרון היה מאוד אדיב ומקצועי בדק את הרכב תוך פחות מדקה אמר לי שאכן החיישן שדיברו עליו הוא זה שגורם לבעיה. כמו שרשום הוא החליף אותו ללא פירוק הדשבורד , דבר שחסך לי המון כסף (קיבלתי מחיר מצויין) וזמן. אני מצטרף לכל אלה שממליצים פה על המוסך , באמת כדאי מאוד לבקר שם בכל בעיה לפני שקופצים להוציא כסף ולבזבז זמן במקומות אחרים.

• ספונסר פורום
פורסם
אני מאמין שמדובר בחיישן טמפ חיצונית שאכן ממוקם בתוך היחידה

הפנימית במיקום לא נגיש לחלוטין.

עלותו של החיישן כ 280 שח וידוע לי שבמוסכי החברה יש נטייה לפרק את הדש

כדי להחליף אותו .

אנחנו במוסך רון פיתחנו כלי יעודי שבעזרתו ניתן להחליף את החיישן הזה

ללא פרוק הדש וזה בזמן סביר ובמחיר מצויין .

אתה מוזמן לנסות .

תיקון -החיישן נקרא OUTLET TEMPRATURE SENSUR שתפקידו למדוד

את טמפרטורת האויר ביציאה מהמאייד (יחידת המיזוג הפנימית) .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

נדירים הם המוסכים שחושבים על טובת הלקוח כראש מעיניהם ויחפשו דרך להוזיל לו את עלות התיקונים

אם במציאת חלפים תחליפיים איכותיים וזולים יותר ואם בחיפוש ופיתוח דרכי עבודה שונות וציוד או כלים יעודיים מיוחדים.

רון נמצא בין הנדירים האלו וקהל לקוחותיו נהנה מזאת.

כל מוסך טוב כזה לאורך זמן יצא נשכר מכך.

מיהוא המוסך המורשה שהציע לך התיקון היקר?.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...