Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה:מערכת קומפלט,רדיו מגבר סאב רמקולים

orturbo
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה אני מוכר את הכל עקב מכירת הרכב כרגע הכל מורכב בנתיים וניתן לבוא לשמוע כל דבר. כל מה שאני מפרסם פה עבד אצלי חודש בדיוק ובמצב חדש כמו לקנות מהחנות רק בהרבה פחות כסף.יש קרטונים של הכל.

1)רדיו דיסק פנסוניק הסידרה הגבוהה הנימציות 3יציאות מגבר שליטה על סאב 2כניסות אינפוט. מתח יציאת לכלRCA6וולט

סאונד איכותי מאוד תיהיו בטוחים שיותר טוב מקנווד פיוניר וכו' לפי דעתי גם ברמה של אלפיין.מחירו בחנות כ1600 שקל.

אני מבקש חצי מחיר מחדש.כמו כן פאנל חשמלי תצוגות תמונות וכו'.דגם הרדיו:7401 קישור לרדיו דיסק:

http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/support/CD/model.CQ-C7401U

2)מגבר 4ערוצים של חברתSPL 1000וואט 100RMSלערוץ מגבר חזק איכותי וקומפקטי מרים אצלי את הקומפוננט והסאב.

ניקנה ב900 שקל וגם הוא ימכר בחצי מחיר מחדש.

3)קומפוננט 6.5של אוריון גם הם בקושי הופעלו חודש על הרכב חדשים 50RMSסאונד רך ואיכותי ניקנהב500 ימכר ב300שקלים.

4)רמקולים6:9של קנווד הסדרה החדשה 350וואט רמקול חזק מאוד ומאוד איכותיקניתי ב600 אני רוצה עליהם 350שקל.

5)סאב 12אינץ' של אלפיין החדש בתיבה מקורית 250וואטRMS סאב מאוד איכותי וחזק.קניתי ב1200כולל תיבה אני רוצה עליו600

כמו כן שוב פעם אני חוזר ואומר כל מה שמוצע כן למכירה יושב באוטו פחות מחודש ובמצב חדש מתחייב להכל אין לי בעיה שתקחו לחנות לבדיקה מצידי. לחלק גדול מהדברים גם יש אחריות הכל מורכב ברכב ככה שלפני שקונים אפשר לבוא לשמוע.

0526664084 אני מראשון לציון.

bmw-530i 3.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...