Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטיאק תיעלם ב-2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן (ולא אני לא שמח בשל זאת אך גם לא עצוב), הכתובת בדבר הצורך של GM לצמצם את כמות המותגים / לייחד ולבדל את המותגים שלה כבר מזמן הייתה על הקיר ואין כאן ממש הפתעה (אפרופו, ישנם שמועות שככל הנראה, ביואיק תמכר לחברה סינית).

פורסם

ביואיק הוא מותג חזק בסין, ייתכן וזו הסיבה.

כואב הלב על התעשייה שמתמוטטת בארה"ב, עכשיו נישאר עם רכבים חסרי נשמה והשראה שנראים זהים אחד לשני.

אני לא מצליח להבין את העם האמריקאי שלא נותן כתף למאות אלפי עובדים שיושבים בתוך עמו ומעדיף שפועל קוריאני או יפני ירוויח ממנו על חשבון עובד אמריקאי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני מבין את הציבור האמריקאי טוב מאוד. היפנים והקוראנים בנו מפעלים בארה"ב שמעסיקים עובדים אמריקאים ובנוסף הם מקבלים מכוניות הרבה יותר טובות. כנראה שנמאס להם כבר ממכוניות מיושנות ולא אמינות שזוללות המון דלק.

emotion of motion

פורסם
ביואיק הוא מותג חזק בסין, ייתכן וזו הסיבה.

:mm_yeah:

אני לא מצליח להבין את העם האמריקאי שלא נותן כתף למאות אלפי עובדים שיושבים בתוך עמו ומעדיף שפועל קוריאני או יפני ירוויח ממנו על חשבון עובד אמריקאי.

אומנם אתה מסתכל על התמונה במכלול, אך האם אתה בתור רוכש פוטנציאלי, בסופו של יום היית רוכש רכב מיושן / בולס דלק / השלם את החזר, בכספך או שמא היית רוכש רכב שלפי דעתך, עונה על צרכיך ורצונותיך באופן הטוב ביותר? כמו כן, אל תשכח שישנם רכבים יפניים (ואם אינני טועה אזי גם קוריאנים) אשר מורכבים בארה"ב, כך שרכישת רכב יפני בכ"ז מספקת עבודה לאמריקאים.

פורסם

לא כזה ביג דיל.

ממזמן היה צריך לסגור אותם. זה שלוקחים רכב של הולדן ושמים

לו סמל של פונטיאק, זה רק אומר שפונטיאק מזמן נעלמה. לgm יש הרבה מותגים

מבוזבזים והם היו צריכים לדעתי להתמקד רק ב-3: שברולט או ביואיק, קאדילק, gmc.

כל השאר זה סתם חזרות על אותו הרכב.

מזל שלא קוראים לי ponti tempest :-P

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

חבל רק על השם המפואר, כי תאכלס את אותם רכבים ייצרו,מייצרים וימשיכו לייצר רק בשם אחר,הגיע הזמן ש-GM ייתמקדו במספר מצומצם של מותגים ויישפרו את הרכבים שלהם.

:fadein:
פורסם

אילו המשקים באירופה היבשתית היו פתוחים כמו למשל באנגליה ובארה"ב - זאת שאלה טובה מה היה קורה לכמה וכמה יצרנים אירופיים. ולגבי היצרנים האסיתיים בארה"ב - הרי אין אצלם את וועדי העובדים החזקים כמו למשל ל-GM או קרייזלר, כך שאפילו בארה"ב הייצור שלהם זול והתחרותי יותר.

פורסם

הפונטיאק גרנד פרי לדוגמה חוץ ממנוע 3100 וכורסאות אין בו שום דבר,

הרכבים האלו פשוט לא מתאימים לשום מטרה גם שתיינים וגם בעלי הספק עלוב יחסית לנפח שלהם, גם בארץ הרכב הזה אף פעם לא היה נפוץ .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מספיק רק ךהסתכל בהיצע של פונטיאק כדי להבין שהיום אין הצדקה להחזיק מותג כזה

פונטיאק G3 - שברולט אוויאו

פונטיאק G5 - שברולט קובלט

פונטיאק וייב - טויוטה מטריקס

פונטיאק טורנט - שברולט אקווינס

פונטיאק סולסטיס - למעשה יושבת על מכלולים של אופל GT

כנ"ל גם סאטורן שהדגמים שלה הם מבוססים על אופל ושברולט

לג'נרל מוטורס יש הרבה דגמים "כפולים" שעדיף לצמצם אותם בייחוד בתקופה הזאת

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח