Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

אני מחפש רדיו דיסק

פשוט,זול וטוב.

וראיתי שתיים זולים ואני חושב שטובים

יש את ה DEH2950MP ואת ה DEH2050MP

שניהם של פיוניר

השאלה היא מה ההבדל ביניהם?

והאם הקליטת רדיו שלהם טובה לדעתכם?

והאם יש דגם אחר במחירים האלה שעדיף(בערך 400 שקל)??

תודה.

פורסם

ה 2050 הוא דגם חדש יותר מה 2950 ובזאת בערך מסתכמים ההבדלים. מכשירים פשוטים ביותר, שאולי יש איזה הבדלון פה או שם אבל בגדול מדובר באותו המכשיר.

יש לי את ה 2050 ואין כל בעייה של קליטת רדיו או קריאת דיסקים. מכשיר פשוט מאוד שעושה את העבודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ה 2050 הוא דגם חדש יותר מה 2950 ובזאת בערך מסתכמים ההבדלים. מכשירים פשוטים ביותר, שאולי יש איזה הבדלון פה או שם אבל בגדול מדובר באותו המכשיר.

יש לי את ה 2050 ואין כל בעייה של קליטת רדיו או קריאת דיסקים. מכשיר פשוט מאוד שעושה את העבודה.

איתמר.

תודה רבה

ואתה בטוח שה 2050 הוא החדש יותר?

כי המחיר של ה2950 יקר יותר לפי זאפ

פורסם

מצטער ששיגעתי אותכם אבל

שאלה אחרונה

הPIONEER

או

Clarion DB176MP

או משהו אחר בכלל??

מה הכי כדאיי???