Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש מסך בקשקאי טקנה? [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הניסן קשקאי טקנה.

וזה בא עם האוטו או בתוספת מחיר? כי במפרט של הרכב לא כתוב שיש מסך, כתוב מחשב דרך אבל מחשב דרך לא חייב להיות במסך לפי מה שהבנתי

פורסם
בחור , אתה מדבר על הניסאן כן ?

אם כן , יש מסך בתוך הפנים המדהים .

אתה אומר שיש מסך על סמך ידע וודאי שיש לך או על סמך תמונה שמצאת בגוגל?

פורסם
אתה אומר שיש מסך על סמך ידע וודאי שיש לך או על סמך תמונה שמצאת בגוגל?

כן, זה גם מה שאני שואלת.

כי בדרך כלל התמונות הן להמחשה בלבד והן מציגות את האוטו עם עוד תוספות שלא מקבלים אותן באמת.

פורסם

בגדם האירופאי יש מסך. בארץ הטקנה לא מגיע אם מסך בכל אופן זה מה שידוע לי מהפעם האחרונה שנהגתי ברכב שלי.

בלי קשר אני החלפתי את הדבל דין שמגיע אם הרכב והתקנתי מסך במקום הרדיו המקורי.

IBIZA 20vt

פורסם
ההבדל בין הדגם שלנו לדגם האירופאי הוא גג פנורמי ומסך כמו שרואים בתמונה.

אוקיי תודה רבה.

אתה יודע אולי אם יש אפשרות להוסיף את המסך הזה (בתוספת מחיר כמובן) כאשר מזמינים את הרכב?

פורסם

במפרט של הטקנה בארץ לא מופיע שום מסך, אך יכול להיות שזו אופציה בתשלום. הכי פשוט זה שתתקשרי/תבקרי בסוכנות הקרובה אלייך ותבררי את העניין.

• תוכן חדש...