Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפרק מאיזו אינטגרלה S4

או שתסביר למה התכוונת \ מה אתה רוצה לעשות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הרכבת שסתום ברירה בצנרת פליטה בשביל לשלוט על הפעלת וניתוק הטורבו.

ובנוסף "שסתום" בורר לחץ כמו שיש בTSI בצנרת יניקה שמנווט בין המגדשים.

פורסם

לכן יש את הווסטגייט על הטורבו אפשר לכוון אותו על מינימום

ולגבי השני אתה יכול לרכוש בצמפיון - צפה למחיר 'מחיר'

אויל תוכל להזמין מאיזה אתר שיפורים אירופאי משהו כזה אפטרמרקט (יש גם חלק כזה שמגיע בקיטים DUAL CHARGE למיניS)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

העניין הוא שאני רוצה אפשרות פשוט לכבות את הטורבו שישב בשקט בפינה שלו. מצאתי כמה רעיונות אבל החום הגבוה בסעפת הפליטה הופך אותם ללא פרקיטיים בעליל. אין משהו קיים שנועד לתפקיד הזה?

מעבר לזה אין אפשרות לרכוש משהו יותר CUSTOM MADE? כי למען האמת רציתי צנרת יניקה ראשית עם 2-3 הסתעפויות לכניסות לחץ.

פורסם

יש לי פתרון הרבה יותר יעיל בשבילך במידה ואתה משתמש בניהול מנוע עצמאי, מחשב ניהול מנוע בעל 2 מפות שתוכל להחליף בניהם (אחד שבה הגדישה היא אפסית והשניה עם גדישה מלאה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זכור לי שניתקלתי לפני כמה שנים במשהו בסיגנון מתוצרת גריידי, לצערי אין לי יותר פרטים.

כל מה שאני זוכר זה שהחלק הגיע עם קיט טורבו להונדה.

הסבירו לי שהחלק הנ"ל נועד לגרום לטורבו להפסיק לעבוד לדוגמא במקרה של טסט.

אני גם לא זוכר פירוט (אפילו מינימאלי) על החלק הנ"ל.

פורסם
העניין הוא שאני רוצה אפשרות פשוט לכבות את הטורבו שישב בשקט בפינה שלו. מצאתי כמה רעיונות אבל החום הגבוה בסעפת הפליטה הופך אותם ללא פרקיטיים בעליל. אין משהו קיים שנועד לתפקיד הזה?

קוקו,

אני מבין שאתה מחפש שסתום פרפר שישב על סעפת הפליטה.

הדבר הקרוב ביותר שאני יכול לחשוב עליו הוא שסתום פרפר שנועד לייצר "לחץ נגדי" בסל"ד נמוך.

אני לא בטוח לגבי עמידה בטמפ' במקרה שלך (אתה רוצה למקם אותו בין המנוע לטורבו, באפליקציה המקורית הוא מותקן לפני הדוד האחורי).

אולי תעקוף את היניקה? תוכל להשתמש באביזרים פשוטים (וזולים) הרבה יותר.

אגב, מה המטרה ב "כיבוי הטורבו"? הוא ממילא לא ממש עובד רוב הזמן ואם אתה ממש מתעקש אפשר לבצע משהו דומה באמצעות ניהול (כמו שציינו לפני). אני לא יורד לסוף דעתך.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

בכל מקרה הטורבו גודש במצערת מלאה. אז מה הקטע ב"לכבות" אותו? אתה יכול לרכוש בוסט קונטרול אלקטרוני ולכוון על 0.3 או 0.2 כשהוא סגור ועל יותר גבוה כשהוא פתוח (הבוסט קונטרולר).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הרעיון זה להרכיב טורבו בלתי נראה, שלא משנה כמה ואיך הבוחן תנועה/טסטר יתעקם ויתעוות הוא לא ימצא אותו. פתרונות לגבי המיקום הפיזי שלו יש לי(כל מיני סוגי פחיות ושלדות של רכיבים אחרים). אבל לגבי תחילת הפעולה שלו אין לי. אני פשוט רוצה ליצור מצב שבאופן נשלט אני אוכל לגרום לטורבו לא לתפקד במהלך נסיעה.

• תוכן חדש...