Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 על המגברים של סאנדאון,מגברים מעולים שנותנים תמורה נפלאה למחיר שלהם.

תריץ חיפוש עלייהם כאן בפורום ובפורומים בארה"ב ותראה כמה אנשים מרוצים מהם לעומת אלו שלא (רמז קטן:יהיה לך די קשה למצוא אנשים שלא מרוצים מהם).

אחד היתרונות שלו זה האחריות ושמדובר על יבואן אמין וישר שתמיד יהיה שם בשבילך בעת צרה.

פורסם

החסרון היחיד של ה RS4 הוא גודלו העצום, הרבה מאוד ברזל.

אם לא שמעת הבדל, קח את מי שיותר זול. אתה בטוח שאפשר להשיג RS4 חדש עם אחריות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

RS4 בהחלט לא קטן קצת יותר מ7 קילו!! בהתקנה שעשיתי אצל יוסי (אלפיין כמובן), הכין פלטה בהתאמה לבגאז' לשני המגברים (השני סאנדאון 1500D) ציטוט שלו " הבאת לי שני מפלצות אי אפשר להכניס אותם בפלטה".

אבל כל עוד אין לך איזה מיני מיינור או סמארט לא צריך להדאיג אותך יותר מידי זה לא שיקול המימדים שלו.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הRS4 כבר לא מיוצר למעלה מ3 שנים.

למעשה בחברה כבר לא קיימת והיא נקנתה ע"י מאק-אודיו.

המגברים הללו הם בטח שלא חדשים.

הRS4 הוא מגבר מצויין וחזק, אכן החסרון שלו זה הגודל הפיזי.

הסאן-דאון SAX100.4 הוא מגבר מעולה, אני התנסתי עם המגברים של סאן-דאון אודיו במספר רק של אופציות והם פשוט לא מפתיעים כל פעם מחדש.

אתה מוזמן לבוא למפגשים, לשמוע את שניהם ותראה מה הכי מתאים לך.

לדעתי האישית, הייתי הולך על הסאן-דאון רק לאור העובדה שזה מגבר חדש עם אחריות לשנתיים והוא מיוצר כרגע באופן מלא.

ללכת על מגבר שכבר לא מיוצר למעלה מ3 שנים, נשמע לי תמוה שהוא שוכב על איזה מדף של חנות כל כך הרבה שנים.

under construction..

• תוכן חדש...