Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אצלי האמפריזה תמיד מתודלקת 95 והצריכה שלה היא 1:8 בנסיעות בינעירוניות ( בדרך כלל נסיעה חזקה אבל לא תמיד)

האם זה טוב והגיוני?

ואם אני מתדלק 98 זה משפר משהוא?

והאם צריך להמתין עד ריקון המיכל 95 או שאפשר להוסיף 98 על 95 ?

והאם אפשר להוסיף פילטר פתוח לרכב הזה (גיר אוטומתי) ואם כן אז איזה דגם מומלץ?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אתה יכול לתדלק 98 מתי שבא לך, אתה לא צריך להמתין להתרוקנות המיכל. כמובן שתקח בחשבון כי האוקטן לא יהיה גבוהה אם תתדלק כאשר המיכל הוא 1/2 מלא ב-95 :wink:

אצלי הצריכה היא מזעזעת, אבל הנסיעות הן עירוניות 99% וקיק דאונים.

כמה מזעזעת? - לא יודע, לא מעונין לבדוק גם. אני רק יודע שאני מתדלק לעתים קרובות מאוד :lol:

פילטר פתוח ? - עדיף שתבצע ניקוי מזרקים מקצועי. תקבל סחיבה אפילו יותר טובה מפילטר פתוח.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גם אצלי הצריכה חזקה אבל לא משהוא משוגע,

הנסיעות אצלי הן משולבות ו100% קיק דאונים ונהיגה חזקה ותמיד הצריכה 1:8 .

פעם אמרו לי שאם אנהג ברכב הזה נסיעה חזקה עד הסוף יעני קריעת מנוע אז אפשר להגיע לצריכה של 1:5 האם זה הגיוני?

פורסם
תעמוד במקום עם פול גז בפרקינג במשך שעה ותעשה גם 1 ל- 0.2, אז מה ?

ואללה תאמין לי נתתה לי תשובה חכמה שבחיים לא חשבתי ולא חשבו עליה,

כל הכבוד לך, אתה המועמד מס 1 לפרס נובל במדעים לשנת 2009, בהצלחה.

• תוכן חדש...