Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3704785,00.html

כשצויין שיגיע המנוע המוגדש עם 160 כ"ס.

אני לא תמים ואולי יהיו עוד מנועים אבל לבינתיים זה נראה כמו בדיחה אם הם מתכוונים להתחרות בגולף.

הפרונט שלו גם מזכיר מאוד את המאזדה 2 לי אישית לפחות.

ובכלל יש מספיק זבל סיני על הכביש אתם לא חושבים?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה "זבל סיני" ראיתם על הכביש בדיוק?

נא פרטו יצרנים. ולא, לא כולל קטנועים.

ואיך בדיוק אתם מגדירים אופרציונלית "זבל"?

לירות מהמותן בהתבסס על שטיפת מוח של מותגים זה לא בדיוק שיא השיפוט התבונתי.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם

לפי מה שרשום סוף הכתבה הם מתכננים לרכוש את המנוע 1.8T 160 כ"ס מVW. אם זה המצב והמחיר של הסינית המאובזרת עם המנוע הזה של VW(!) יהיה שווה למחיר הגולף הכי פושטקית אני מאמין שהרכב יצבור פה שוק לא רע תוך מספר שנים בודדות(להזכירכם כיצד סיאט שרדו בארץ תחת כנפי המותג VW עד שאיזשהו ביג קהונא בגרמניה החליט לתת קצת חופש למיני קהונא בסיאט ואז הם התחילו להתפתח)

פורסם

הפרונט שלו גם מזכיר מאוד את המאזדה 2 לי אישית לפחות.

אל תעליב בבקשה. הסיני הזה דומה מאוד לאיביזה החדשה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת שלי זה מזכיר שילוב של האיביזה החדשה ו... גולף. ומעצם העובדה שמדובר במשפחתית האמורה להימכר באירופה - היא בפירוש תתחרה בפולקסווגן גולף. אם היא תצליח? רק אם המחיר יהיה מספיק נמוך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לשומאכר,

האיביזה החדשה מזכירה מאוד את מאזדה 2.

מה שאנחנו מבינים שהעיצובים החדשניים האלה באים מכיוון מסויים.

יכול להיות שזה אותו המעצב שלוקח את אותה הפלטפורמה ומשנה אותה קצת כל פעם.

פורסם

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

"הסיני הזה" "הסיני הזה"....

דייי! מה זה משנה ארץ מוצא? אני בן זו** אם אין לך בבית לפחות 10 מוצרים שיוצרו שם,

ולפחות 50 דברים נוספים שאתה חושב שלא יוצרו שם, אבל הם כן.

זה שאנחנו האנשים בישראל משלמים ונשלם תמיד יותר עבור ח*א מאירופה ומסין אותו דבר זה כבר בעיה שלנו, ואת התסכול הזה אנחנו מראים באמירות טיפשיות. למה אתם חושבים שהמכונית שלהם שונה איכשהו מטויוטה \הונדה\מאזדה משפחתית רגילה? הרי אחנו לא יודעים... אז למה סתם לדבר?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

דייי! מה זה משנה ארץ מוצא? אני בן זו** אם אין לך בבית לפחות 10 מוצרים שיוצרו שם,

ולפחות 50 דברים נוספים שאתה חושב שלא יוצרו שם, אבל הם כן.

רכב זה לא טוסטר

יצור ופיתוח של רכבים (טובים) זאת מסורת של

עשרות שנים

פורסם

אני לא מאמין שגם אחרי שאומרים להם שאותה MG550 בעלת חומרים ואיכות הרכבה טובים בתא הנוסעים, מנוע דיי מתקדם, בכלל חלקי הינע דיי טובים על הדף, עיצוב טוב והרבה תמורה למחיר, ולמרות זאת ממשיכים לחיות באשליות שכל רכב סיני הוא זבל.

אולי תפסיקו כבר עם זה ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
רכב זה לא טוסטר

יצור ופיתוח של רכבים (טובים) זאת מסורת של

עשרות שנים

צורת מחשבה פרימיטית.

בעולם המהיר של היום,כסף הוא שם המשחק... ניתן לרכוש טכנולוגיות מתקדמות ולעבור לייצור איכותי מהר ממה שאתה חושב,

מסורת ,היסטוריה...זה יפה וטוב ...אבל זה לא מקנה לך יתרון לדעתי,לפסול מראש רכב סיני בלי לראות,להתרשם,לנהוג... זה דבר אידיוטי לדעתי,לגבי מראה,זה כבר עניין של טעם.

את היכולות ההנדסיות של הסינים ראינו טוב מאוד באולימפיאדה האחרונה ככה שאני לא מופתע מהם,לא לטובה ולא לרעה.

• תוכן חדש...