Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

בשלוש השעות האחרונות קראתי כאן המון הודעות שגרמו לי בעיקר לפחד וחוסר ביטחון לגבי קניית רכב מיד שניה ,

סיפורי סוחרים , פרטיים ושאר מעשיות על כל רכב אפשרי.

על מנת לקבל מושג - החלטתי לפנות אליכם.

כיום יש לי קורולה שנת 1998, אני היד ה-3 והאוטו הולך לעבור השבוע את קו 150,000 הקילומטרים.

אני מעוניין לקנות בחודשיים שלושה הקרובים רכב אחר ולהלן הדרישות:

1- שיהיה חזק יותר מהקורולה הנוכחית שלי, משמע, תאוצה טובה ומהירה יותר ולא יתאמץ מידי ב120-130 קמ"ש.

2- תהיה ברכב מערכת סטריאו חזקה (החתימה משקפת) כך שאני זקוק לרכב עם מנוע שיעמוד במאמץ ועם מערכת חשמל אמינה+ !

3- נוחות נסיעה טובה יותר או שוות ערך לקורולה הנוכחית

4- לא מעוניין ברכב צרפתי, מעדיף יפנית אמינה (גם גרמנית באה בחשבון אבל ממש ממש אם אין ברירה וכאפוצייה אחרונה בהחלט - קטע כזה עם גרמנים ..)

5- לא רכב ספורט.

6- אני רוכב על אופניים מהסוג היותר רציני, מתקן אופניים (בין אם אחורי ובין אם גגון) הוא חלק מהשגרה אצלי, זקוק לרכב שידע להתמודד עם זה , משמע, שלא תהיה לו בעייה לסחוב זוג אופניים או שניים - בקורולה אני מרגיש הבדל בנסיעה.

עקרונית חשבתי ללכת על טויוטה אוונסיס שנת 2002 מדגם אקזקיוטיב של חבר שרק החודש הגיעה ל100K ק"מ,

אבל אני חושש מצריכת הדלק, יכולת מכירה בעתיד ובגדול מרגיש שאשלם יותר מידי על רכב ישן יחסית,

אם כי הפאר, המרווח והנוחות (אני איש של 1.8מ' ששוקל 90 ק"ג), והכוח מאוד מפתים...

המכונית הבאה ברשימה שלי היתה ניסן אלמרה 1.8 ל' (אני מניח שהשנתון יהיה 2004-2005 , אם אני בכיוון מבחינת מחיר) ,

אבל אחרי ששמעתי על אמינות גבוהה VS. נוחות נסיעה נחותה ובעיות בולמים וכד' היא ירדה מהפרק ,

במיוחד לאור העובדה שבתא המטען יש דרך קבע 2 מגברים + סאב ואת האופניים לא שכחתי.

אני מאוד אוהב את האימפרזה עם מנוע ה2000 סמ"ק , אך מעולם לא נהגתי בה , אין לי מושג מה רמת אמינותה ומה מחיר הטיפולים, כל זאת מול הקורולה שלי.

אני חושש שבסופו של דבר ועניין אקנה את האוונסיס או קורולה 2002 (שזו אולי הבחירה הכי פחות מעניינת מבחינתי).

דבר נוסף הוא שאני לא שש להתחיל להתברדק עם בדיקות ועניינים , אני סטודנט שנה שניה ועובד , אין לי הרבה זמן ,

אין לי בעיה להיכנס לאיזו סוכנות טרייד אין מכובדת (המלצות? אני מהקריות) ולסגור עניין איתם,

חשבתי על T4U שעובדים עם טויוטה , יש עוד איזו חברה שעובדת איתם לדעתי .

אשמח לקבל את תגובותיכם לגבי מה שרשמתי, תיכנסו בי חופשי אם רשמתי שטויות, השתדלתי להיות הכי מדוייק שאפשר .

תודה לכל המשיבים .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

קרוב ל30 איש קראו את ההודעה ואין הצעות ?

חברים , אני קצת אבוד ואשמח לעצות מאנשים שאולי מכירים אופציות שאני לא מכיר .

תודה שוב,

תומר.

פורסם

הקפצה,

האם אלמרה היא האופציה הקרובה ביותר לפתרון או שמה עלי ללכת בסוף על האוונסיס ?

תודה למשיבים,

תומר

פורסם

האמת שמדובר על 2 רכבים שיתנו לך דברים שונים לגמרי...

שקלת אולי לחפש פוקוס 2 ליטר? לחבר מהעבודה יש כזה והוא סוחב אופניים קבוע על הגג בלי בעיות. בנוסף, יש לפוקוס תא מטען ענק!

בכל אופן, אם נפח המנוע אינו יותר מ2 ליטר, צריכת הדלק לא תהיה גבוהה משמעותית מ 1.6 ואף נמוכה יותר בנסיעות בין עירוניות (כמובן תלוי בסגנון הנהיגה שלך).

בהצלחה,

יואב

פורסם

האמת חיפשתי פוקוס מנוע 2000 כחלק מהתקף הבעסה שלי ,

לא מצאתי שום דבר מיוחד אבל אני נוטה לא לחבב את העיצוב פנימי של הפוקס.

תודה על העצה זו אופציה שתישקל בכובד ראש.

תומר.

פורסם

מה דעתך על מונדיאו? רכב מרווח,נוח ויסחוב ללא בעייה את כל האופניים שלך.

בגלל שאין לו כל כך ביקוש תוכל לקנות בהרבה מתחת למחיר מחירון.

פורסם

לא פוסל מונדיאו אבל אני ממש לא מכיר את אמינותה , צריכת הדלק והנתונים שלה .

זו יכולה להיות אופציה לא רעה למרות שאני חושש ש(כמו האוונסיס)היא גדולה מידי.

אני בודק מחירונים ומחפש מבחני משומשות ברשת , ראיתי את אתר motocar.co.il אבל לא הכל קיים שם .

תומר

• תוכן חדש...