Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה למים שמשתמשים בהם במערכת הקירור. האם (ואם כן איך?) ניתן להכין לבד נוזל כזה. אני משער שזה מים +תוספת כלשהיא.

פורסם

יש לי מרכיב אחד שרשום על האריזה והוא מים רכים.את שאר המרכיבים אשמח לשמוע מהמומחים כאן.

ואגב המים המצורפים בתמונה איכותיים ?

P1010015.jpg

פורסם

לא ממש...

מה שמומלץ לדעתי ומאוד: הנוזל של volvoline. השם אומר הכל. מגיע בבקבוק לבן אם מדבקה כחולה ויש למהול אותו במים

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

VOLVOLINE לא אומר כלום, כי אין חיה כזו. אם כבר אז Valvoline.

חוץ מזה - אני לא בטוח שכל היצרנים יסכימו עם חוות דעתך. כל יצרן מחליט על מפרט המים (כמו גם השמן, פלאגים ושאר חומרים מתכלים) על פי שיקוליו והנתונים של מנועיו.

פורסם

ניתן גם לייצר שמן מנוע ונוזל בלמים ובתנאי שתרכוש לך מעבדה לכימייה חדשנית.

נו באמת תהייה רציני .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

יש כאלו כמוני ששואלים לשם הסקרנות בלבד.

אין בעיה לאתר ברשת את מכלול המרכיבים והיחס בינהם.

פורסם

תלוי איזו מכונית יש לך....

ולדעתי כדאי לך להשקיע כמה שקלים במערכת הכ"כ חיונית הזו...

אני שמעתי טובות על המים של פיאט, פולקסווגן ואאודי וגם על הValvoline המדובר...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

מים רכים עד כמה שידוע לי זה מים שיש בהם מלח מומס - כמו במדיח כלים - לא בעיה גדולה לברר לפי האקלים של הארץ את רכות המים שדרושים למדיח כלים למשל - אני לא מאמין שההבדל הוא משמעותי לרכב...

מעבר לזה אפשר לברר על אנטי פריז שנמצא בחלק מהנוזלים האלו וגם חומרים נגד חלודה.

מים מזוקקים גם לא בעיה להשיג או לייצר (המים שיוצאים מהמזגן למשל..., בצבא, במחלקות תחזוקה יש מתקנים לפילטור מים בשביל להפוך אותם למים מזוקקים...)

בקיצור - הכל אפשרי - השאלה אם זה משתלם בכלל.

המים הירוקים ששמים במנוע אמורים להיות רק תמצית, אז אם יש לך אפשרות להשיג מים מזוקקים למשל, אתה יכול להשתמש בבקבוק ליטר של מים ירוקים והוא אמור להספיק לך כמעט לכל החיים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאנוס - תודה על התשובה העיניינית. משמח להווכח שמפעם לפעם יש גם אנשים שעונים ללא התחכמויות לשאלה פשוטה.

יחד עם זאת, אני חושב שהגישה של הוספת "מים ירוקים" למים רכים איננה מספקת מיכיוון שיש את הנושא של הריכוז של התמהיל, ככל שתוסיף היחס בין המים לחומר הפעיל ילך ויקטן. דבר נוסף, ככל שידוע לי "מים רכים" הינם מים שהוצאו מהם המלחים ומינרלים ולא מוסיפים להם מלח. אבל בכל מקרה, שוב תודה. ה"חוכמה" עם הזיפ - מה זה שנונה! הכותב בטח גאה בעצמו.

פורסם

אנטי פריז זה בסך הכל אתילן/פרופלין גליקול.

אממה - 100 גרם מזה הורגים בן אדם וכדי להתעסק איתו צריך היתר רעלים. אני לא ממליץ לך להתעסק בזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מים רכים עד כמה שידוע לי זה מים שיש בהם מלח מומס - כמו במדיח כלים - לא בעיה גדולה לברר לפי האקלים של הארץ את רכות המים שדרושים למדיח כלים למשל - אני לא מאמין שההבדל הוא משמעותי לרכב...

מים מזוקקים גם לא בעיה להשיג או לייצר (המים שיוצאים מהמזגן למשל..., בצבא, במחלקות תחזוקה יש מתקנים לפילטור מים בשביל להפוך אותם למים מזוקקים...)

המים הירוקים ששמים במנוע אמורים להיות רק תמצית, אז אם יש לך אפשרות להשיג מים מזוקקים למשל, אתה יכול להשתמש בבקבוק ליטר של מים ירוקים והוא אמור להספיק לך כמעט לכל החיים

א. מים רכים אלו מים עם אחוז נמוך של סידן.

ב. המים של המזגן הם לא מים מזוקקים. הם מים מעובים, ואם אתה גר בסביבת הים, הם יהיו מאוד מליחים (- רוויי מלח).

ג. זה לא תמיד תמצית. יש יצרנים שאומרים למהול (ובאיזה אחוז) ויש כאלה שמצהירים שהנוזל מוכן לשימוש.

פורסם

avz - כשאתה שואל שאלה מצחיקה אל תתפלא אם תקבל תשובה מצחיקה, קח את זה בהומור :-)

ועכשיו ברצינות, אולי תשתף אותנו מה המטרה של כל הנושא?

כבר ענו לך שלהכין נוזל קירור מ-scratch זה לא הכי מציאותי.

כמו כן, שמר כבר אמר שהמפרט משתנה מיצרן ליצרן - אז על איזה רכב מדובר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...