Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו לדודה - עד 40K אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדודה נטפלת אלי, מחפשת רכב

הדרישות פשוטות - אוטומט , חסכוני אמין ככל הניתן ועדיפות לרכב נוח ככל האפשר (בעיות גב).

מחבר היא מצאה מציאה אצל קרסו: רנו מגאן (לא 2) שנת 2004 עם 40K ק"מ , אוטומט , שכנראה ישב תקופה מסויימת בלי לזוז.

כמעט אמרתי לה לקפוץ על זה ולעזוב אותי בשקט (נותנים אחריות ותיקון של כל הבעיות המינוריות שנמצאו).

אבל מגישוש קל בלוחות , היא יכולה להביא את המגאן 2 כבר באותו מחיר (רק עם עבר מפוקפק).

ובכלל היא צריכה איזה אוטו קומפקטי , ועל מגאן אפשר לפעמים ליפול בגדול.

מה אתם אומרים?

חשבתי בכלל להציע לה איזה C3 ,קליאו או אפילו ספייס

או בכלל לחפש איזה יפאנית בשנתון יותר נמוך

אילו עוד אופציות יש שם בחוץ?

:wink:
פורסם

המושבים במגאן נוחים מאוד.

כמה זמן הרכב שאתה מדבר עליו עמד בלי לזוז?

אם זה שנה, זה לא טוב.

מצד שני, מגאן 2 עם עבר מפוקפק גם לא נשמע טוב במיוחד, זה לא רכב להזנחה.

מה דעתך על משהו כזה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&Code=358f0da15c775b18188342985d9c0f51&CarID=1098201 ???

גם סיטרואן קסארה מכונית נוחה.

גם לקליאו המושבים מתאימים למי שיש בעיות גב.

יפנית יותר ישנה לא לגב רגיש, גם הבטיחות פחות טובה מצרפתיות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המוסכניק שם (שהיא מכירה מילדות) אומר שהאוטו עם נתונים טובים ולא נראית שום בעיה משמעותית .

אבל הוא היה ממליץ לה בכלל על יפומטית קטנה.

האמת , חוץ מעניין הנוחות , גם אני חשבתי כך

אם כך , מה היא היפנית אוטומטית הכי נוחה וחסכונית (אוטו קופקטי וקטן) שיש בתקציב שכזה

הYRV נראית נחמד אבל כנראה לא נוחה בכלל

שווה לרדת בשנתון ולמצוא יאריס?

הסיריון יש רק מנוע 1000 בתקציב הזה ולנסיעות לצפון התקופות זה לא יהיה כיף

:wink:
פורסם

אני אישית מעדיף להוציא יותר על התיקוני רכב ולא על טיפולי גב.

לכן נוסע ברנו, למרות שהגב שלי במצב סביר.

אבל כל אחד וסדר העדיפות שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...