Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצמיגי TOYO שמתי לב שרשום בצד אחד של הצמיג RIGHT ובצד השני LEFT בדגם שיש בו כיוון נסיעה

האם יש אפשרות להפוך את הצמיג על הג'אנט ולהרכיב בכיוון השני?

האם זה אומר שאפשר להרכיב את הצמיג בצד ימין כאשר רשום בצד שפונה מחוץ לרכב ימין ואת הצד שרשום שמאל לצד שמאל?

ומה רמת האמינות של הצמיגים הכיווניים האלה? האם שווה להשקיע בהם?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

מקפיץ...מישהו????

פורסם

איזה דגם של TOYO אלו ? PROXES TPT או משהו אחר ?

מהניסיון שלי; אם אתה מחפש צמיגים רכבים וטובים - חפש ברידג'סטון MY01, קונטי(ננטל)-פרמיום (למרות שבליין צמיגי SUMMER שמציעה קונטיננטל יש גם את קונטי-ספורט וקונטי-אקו), דאנלופ לסוגיו וכו'. יש עוד רבים וטובים אחרים אך באלו התנסתי באופן אישי.

אם אתה מחפש נוחות - אל תתקרב ל PROXES TPT של TOYO, מניסיון. תכל'ס הוא צמיג עם אחיזה מעולה ושקט מופתי, אבל הנוחות שלו פחות טובה באופן משמעותי עקב היותו צמיג רב-עונתי (קיץ, בוץ ושלג) המאופיין ע"י כיתוב M+S בדופן הצמיג.

אישיתי הייתי שמח מאוד להיפטר מזוג PROXES TPT במידה 195/55 R15 (בני שנה וחודשיים) שיש לי על הקסארה, אבל אין בדיוק "שוק" לצמיגים מיד-שניה בעולם הרכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אלו בדיוק PROXES TPT 195/65R15 על הC שלי

הצמיג הוא עם כיוון ימין שמאל - לפני שנה הם היוו תחליף למישלין שלא היו זמנית במלאי בגלל החלפת יבואן או משהו

היום כתוצאה משחיקה אסימטרית בין ימין לשמאל רציתי להצליב ולא יודע מה תהיה המשמעות - אם מותר

כמענה ראשוני החלפתי זוג קדמי בקלבר H ולאחוריים אני רוצה לבחור את הטובים יותר

השאלה היא האם ניתן להפוך?

וגם אני נותרתי עם זוג שנסע כ 10K ק"מ בשנה האחרונה

פורסם

ע"מ להצליב בין צד ימין לשמאל תצטרך להשתמש בשרותי פנצ'רמעכר בשביל שיוריד את הצמיג מהג'אנט הימני ויעבירו אותו כמו שהוא לג'נט של הצמיג השמאלי (על כל צמיג TOYO כזה יש כיתוב LEFT ו RIGHT, למרות שחלק מהיצרנים מסתפקים ברישום

"OUT" או חץ עם כיוון הנסיעה בשביל לוודא התקנה נכונה של הצמיג). על הצמיג הימני שלך, למשל, רשום בחלק החיצוני RIGHT ובחלק הפנימי LEFT. הפנצ'רמעכר מוריד את הצמיג מהג'נט ובשביל להעביר אותו לצד שמאל של הרכב מוודא שהכיתוב LEFT מופנה החוצה והכיתוב RIGHT יהיה מעתה בחלקו הפנימי של הג'נט.

כמובן שמקום להצליב את הצמיגים אתה פשוט יכול להעביר אותם, כמו שהם, מהסרן הקדמי לסרן האחורי ולהפך (ז"א צמיג קדמי שמאלי הופך להיות אחורי שמאלי וכנ"ל בצד השני, ימני קדמי לימני אחורי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, רק חידוד קטן: OUT מסומן על צמיגים א-סימטריים, בעוד LEFT ו-RIGHT מסומנים רק על צמיגים כיווניים.

בעת הצלבת צמיגים א-סימטריים, אין צורך בשירותיו של הפנצ'רמאכער, שכן אם בפעם הראשונה שהם הותקנו על הג'אנט הדבר נעשה כמו שצריך, הרי שבכל מצב נתון שבו הם יורכבו על הרכב הם יפנו לכיוון הנכון.

לעומתם, צמיגים כיווניים בהכרח יחליפו כיוון בהצלבה, ולכן יש להיעזר בפנצ'רמאכער.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...