Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סאב IDMAX 10 שמנגן בתיבה אטומה בנפח 28 ליטר.

הבעיה היא שאת הבאס שומעים רק מאחורה וזה מרגיז שינתי קצת את מיקום התיבה שמתי את הסאב עם הפנים כלפי פנים ויש קצת הבדל אבל" זה עדיין לא זה".

יש לי מכשיר של ECLIPSE CD 7100 מה עליי לעשות כדי להגיע לתוצאה טובה

תודה לכל העוזרים

פורסם

תנסה להפוך פאזה בסאב

באופן עקרוני כדי למשוך באס קדימה ביעילות, הכי פשוט קל ונעים לטעמי.

זה סט קידמי שיורד יפה נמוך מאוד, ואז הסאב רק משלים.

כמובן שסט כזה שיודע להפיק נמוכים כמו שצריך, דורש איטום בהתאם.

פורסם

יש כמה דברים שאתה יכול לעשות:

1. להפוך קוטביות (פאזה חשמלית) בחוטים של הסאב.

2. להפוך את התיבה.

3. להפוך את הפאזה של הסאב באקליפס - אם יש כזאת אופציה.

4. לחתוך את הסאב (אם יש אופציה כזאת באקליפס) פעם אחת ב12 דיבי ופעם אחת ב24 דיבי ולראות מה קורה.

5. לחתוך את הסאב כמה שיותר נמוך - בכוון ה60 או 50 הרץ. ככל התדר שהסאב מנגן ארוך (נמוך) יותר - ככה הוא מבשיל מאוחר (רחוק) יותר.

6. לנסות קצת להנמיך את הגיין של הסאב שפחות ישתלט על הסט הקדמי יותר ישתלב איתו.

אבל בסופו של דבר - באס קדמי אמיתי מתאפשר אך ורק כאשר יש לך סט קדמי טוב שמסוגל לרדת נמוך לאזור ה60 הרץ וחזק.

ביחד עם זה, שילוב של כל הטריקים של נקודות חיתוך ומתלול (סלופ) נקודות החיתוך בין האלמנטים - יצור לך באס קדמי מובהק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי סט קידמי של הרץ היי אנרג'י אני חותך אותו ב 80 הרץ בסלוף 12

את הסאב חתכתי ב 80 הרץ בסלוף 24.

הפכתי קוטביות אין שינוי והפכתי גם מהמכשיר ואין שינוי.

יש עוד רעיונות?

פורסם

תתקין את הסאב בדשבורד:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

למה אתה לא עושה חיפוש? לפני שבועיים שאלו בדיוק את אותה השאלה (מופיע למטה בנושאים הדומים).

80 זה גבוה, 63 יהיה יותר טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...