Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתם טופ גיר אף פעם? (הייתה תוכנית שלמה בנושא)

זה כבר מידע ישן, עושים את זה עם צואת פרות.

הגז הולך להנעת רכבים והפסולת היבשה לדישון.

חובה בכל משק בארץ לדעתי

כבר חתמתי...

פורסם

גם אם זה אמיתי (וזה לא נראה ככה), יקח הרבה זמן עד שישווקו את זה לעולם בכלל ולישראל בפרט.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
כאילו איזה בן אדם שפוי שאוהב את המכונית שלו יתדלק אותה בחרא הזה.:lol:

כאשר הנעיין הזה יוכח ויהיה סדיר, כל אחד יעשה אתזה אם זה ישתלם, ותהיה בטוח שגם אתה.

פורסם

נדמה לי או שהשירשור הזה מסריח?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
נראות יותר טוב

360px-img_0067.jpg

זה הפרצוף של לפני או אחרי שהן ייצרו דלק חדשני לעולם ?

אבל אם להיות רציניים לרגע, אז קצת לא ברור לי איך אפשר לומר שזה דלק שלא מזהם ... זה קצת כמו לנסוע אחרי מונית ותוך כדי החנקות להגיד שזה למטרה טובה כי דיזל מזהם פחות.

אגב, נדמה לי שאחרי כל הכישלונות עם חיפושי הנפט בארץ, סוף סוף מצאו משהו שיש לנו דווקא בשפע בשביל למכור לעולם !

דני G.

פורסם

...נראה לי שהן אחרי :-)

יש לזכור שהנורבגים אוכלי לויתנים כך שהתוצרת שלהם משובחת וגדולה במיוחד .

עכשיו נזכרתי בעוד משהו שהם אמרו בחדשות (ברצינות) שעם 8 טון חרא אפשר לנסוע 100 אלף קילומטר

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...