Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו, אנחנו לא יודעים אם זה שאלה לפורום טכני או כאן, אבל השלט של החבילה עושה בעיות, פעם עובד פעם לא.

הפעם לא עבד, האוטו נשאר שלם.

האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה בשלט? מה הייתם עושים במקומנו, נסיון נוסף, או "להסביר" לבחור בדרכים אחרות?

דבר איתי בפרטי, אני אתן לך את הטלפון של המתקין שלי, אחלה בן אדם עם אחלה מחירים ואחלה שירות.

הוא עשה התקנה למישהו שאנחנו מכירים בג'טה והכל עבד פיקס.

279.jpg

פורסם
מרים את הטלפון לוחץ על 1 ואז על 0 ושוב 0

ומה זה יעזור?

בימנו צריך ללחוץ גם Send

:-)

ואומר להם..?

"שומעים? יש פה איזה החלפת שקיות מוזרה אצלי ברחוב"

------

"תגיע לתחנה הקרובה להגיש תנועה." בום.

"שומעים? יש פה איזה 2 ערבים זרקו איזה חבילה ויושבים ומחכים, נראה לי שאחד מהם מחזיק איזה משהו עם אנטנה ביד".

תוך 3 דקות תשמע סירנות של בערך כל כלי ביטחון והצלה אפשרי באיזור.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

:roflmao: שכחת לציין שגם חברו הטוב של החבלן יגיע! (הרובוט)

תמיד אפשר להציב מצלמה על המקום וליבדוק אם זה קורה שוב ואז... מן הסתם אתה הולך וסוחט אותם (או ליחוליפין הולך למשטרה - מתמונת וידאו כבר יהיה להם יותר קשה להתעלם).

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
ומה זה יעזור?

בימנו צריך ללחוץ גם Send

:-)

"שומעים? יש פה איזה 2 ערבים זרקו איזה חבילה ויושבים ומחכים, נראה לי שאחד מהם מחזיק איזה משהו עם אנטנה ביד".

תוך 3 דקות תשמע סירנות של בערך כל כלי ביטחון והצלה אפשרי באיזור.

הזכרת לי עכשיו..

הייתי לפני הגיוס, ישבנו כמה חברים בקיוסק שחבר עבד בו.

אחד החברים שלי התחיל לעשות לו בלאגן בעבודה. בצחוק.

הבחור העובד החליט לשחק לו קטע והתקשר למשטרה. לא באמת האמנו לו שהוא התקשר.

הגיעו השוטרים, לקחו את הבחור העובד ורצו לפתוח לו תיק על התראה כוזבת או משהו כזה.

הוא אמר שאם יפתחו לו תיק, הוא יתלונן לגורם בכיר שלקח להם 25 דק' להגיע לקיוסק שנמצא 5 דק' נסיעה מהתחנת משטרה למרות שהיה יכול ליהיות מקרה של שוד.

נחש מה?

בכל זאת פתחו לו תיק! =]

GS300.

• תוכן חדש...