Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבתתי רבות לגבי סוגים של מכוניות. הדרישות שלי הן:

לא משנה לי היופי של הרכב

שיהיה חסחוני.

העיקר שיהיה אמין עד כמה שאפשר וכמובן חלקים זולים יחסית.

בסופו של דבר בחרתי בפיאט פונטו..

כמו שהבנתי הספייס זה דור חדש של הדגם הזה והוא גם יקר יחסית לתקציב שלי (15K).

השאלה שלי היא: איזה דגם הוא הטוב ביותר ועונה על הדרישות שלי מבין כל הפונטו שיש עד 15K (עדיף שנת 99+)

כמובן שיהיה ידני...

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אני ממליץ לך על S75, משנת 95-96. הן נמכרות בסביבות 10K, מה שמשאיר לך 5K ליישור קו נחמד מאוד.

מומלץ לבדוק באיזה נוזל קירור השתמשו כי הן רגישות להתחממות והן זקוקות לנוזל קירור מקורי.

תחפש לך אחת עם ק"מ נמוך ככל האפשר, יש הרבה מכוניות כאלה ברחבי הארץ ומומלץ מאוד גם לנסוע רחוק בשביל אחת ששווה את הנסיעה.

בסה"כ רכב עם חלקים זולים, אמין למדי - רק צריך לדאוג שיש לו נוזל קירור איכותי.

פורסם

תודה רבה גבר!

פשוט ראיתי כל מיני סוגים S,SX ועוד מלא אז לא ידעתי איזה הכי טוב...עכשיו אני אדע מה לחפש תודה רבה אחי!

ובשנים 99-2000 אין משהו טוב?

ועוד משו יש גם כמו שהבנתי S60 זה פחות טוב?

פורסם

למה אתה מתכוון שאתה אומר הכי נמוך?

מבחינה מכנית? יופי? נוחות? ביצועים? צריכת דלק?

לא בדיוק הבנתי למה הכוונה אחי:)

וכמו שאמרתי יש דגם 99-2000 שהוא טוב או שעדיף את הS75 95-96 שהציעו לי?

פורסם

אחי כרגע בדרום אמריקה לתקופה ארוכה והוא ביקש ממני לנסות למכור את הרכב שלו.

מדובר בפיאט פונטו שנת 98, אנחנו יד שניה (האוטו אצלנו 5 שנים) ורק 107,000 על השעון (מקורי כמובן).

המצב החיצוני לא מדהים, אבל בפנים היא שמורה , מזגן תקין, מערכת מעולה, בלמים מעולים, גלגלים וכו'

במצב חדש. האוטו עבר טסט לפני כמה ימים. אם אתה מעוניין דבר איתי בפרטי (המחירי כ-15 אלף ש"ח).

Lexus CT200H

• תוכן חדש...