Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ברכב השני במשפחה סובארו אימפרזה (בעיקר של אחי) מותקן:

מגבר קראנץ' 100.4 בעל 4 יציאות שמוציא 60 וואט RMS ליציאה

וסאב קיקר C12 שמקבל 150 וואט RMS.

הסאב מחובר בגישור ויוצא שהוא מקבל 120 וואט, מתקרב ל150 אבל בכל מקרה זה מצוין כי אין סיכוי שהוא יישרף והוא עובד יפה מאד.

ל2 היציאות הנותרות של המגבר היו מחוברים 2 רמקולים 6"9 של קנווד ששניהם הלכו לעולמם.

ש2 הרמקולים קנווד היו בחיים הם עבדו מצוין וכל העסק ביחד באמת היה נשמע טוב.

אני מבקש המלצה לקומפוננט עד 350- 400 שקל. (עד כמה שאני יודע קומפוננט מורכב מ: 2 טוויטרים, 2 קרוסים ו2 רמקולים עגולים רגילים) וזה בדיוק מה שאני מחפש.

אין משהו ספציפי או עדיפות כלשהי, העיקר שתהיה חברה מוכרת ושכל העסק יישמע מצוין ויותר טוב ממה שהיה לפני.

תודה,

שי.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם
+1 על ההמלצה על הפולס.

סט טוב שנותן תמורה טובה למחיר שלו.

תיקון.

לא סט טוב, סט מצויין :wink:. אחלה תמורה לאגרה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סט קומפוננט לרוב מורכב מזוג טוויטרים, זוג קרוס-אוברים וזוג וופרים.

יש סטים יוצאים מן הכלל עם 4 טוויטרים או 4 וופרים, אך הרוב המכריע של סטי הקומפוננט מגיע בתצורה שציינתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה חבר'ה,

חיפשתי בזאפ ובמידה ואני מגדיל טיפה את התקציב,

מה דעתכם על זה:JBLוGTO6507

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

ועוד שאלה: ראיתי שם קומפוננטים 6.5" ויש 5.25", חוץ מהגודל שלהם, יש עוד הבדלים מבחינת איכויות\צלילים מסוימים?

תודה,

שי.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

ככל שגודל המידבאס קטן יותר המידבאס יהיה מהיר יותר (מדוייק יותר) ככל שהוא גדול יותר המידבאס ירד נמוך יותר.

בקומפוננט כזה לא תשמע הבדל.

למרות הJBL , המורל טוב ממנו לדעתי, אך צריך לשמוע ולראות מה מתאים לך יותר.

סטס.

פורסם

סטאס, כל מה שאמרת כמובן מתייחס במידה ואתה מתכוון באותו הסט.

יכול להיות שסט 5 ורבע של חברה אחת, המשקל הכולל של החומרים הנעים יהיה כבד יותר מהמשקל הכולל של החומרים הנעים ברמקול 6.5 של חברה אחרת.

זה גם שיקול שאי אפשר להתעלם ממנו.

אני מכיר רמקולים 7.3 אינצ' עם נתון כזה של 7 גרם! רק חבל שצריך למשכן את החברה של השכן בשביל כזה רמקול :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...