Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניינת לרכוש רכב בסכום עד 35K - אחרי לבטים, הדגמים שאני מתלבטת לגביהם :

פיג'ו 206 1400 או 1600 , דיהטסו סיריון 1300 (שנים 2001-2003), פולקסוואגן פולו - אוטומט בלבד.

מטרת הרכב הינה עבורי בלבד, לנסיעות בינעירוניות - כ80 ק"מ ביום, באיזור דרום (ללא בעיית פקקים בד"כ)

הדרישות שלי מהרכב הן:

אמין

בטיחותי

ושלא יהיה עגלה.

נטיית ליבי היא לסיריון הקטנה, מכיוון שהבנתי שהיא האמינה מבין ה3, השאלה האם היא תעשה את העבודה היטב למרות נפח המנוע הקטן? מה גם שקשה מאוד למצוא אחת לפי החיפושים שלי עד כה.

כמו כן אשמח אם תייעצו לי לגבי 206 - אמינות??? הבנתי שיש בעיה עם הגיר האוטומט, זה נכון או עניין של דעות?? האם ההבדלים משמעותיים בין 1400/1600 בנוגע לאיכות הנסיעה ולצריכת הדלק - מה עדיף בשורה התחתונה?

הפולו - האם כ"כ יקר לתחזק אותה?

מודה לכם מאוד!!!!

אודליה

פורסם

"הבנת" שהסיריון היא הכי אמינה. מי אמר? כיצד הבנת זאת? ואם אוכיח לך אחרת?

אקח לעצמי את הכובע של הפילוסוף, של זה שינסה לגרות אותך לחשוב מחוץ לקופסא, לשים בצד את כל הדעות הקדומות. אשאיר לשאר החברים את החלק הטכני-מכני.

את מתכוונת לנסוע עם הרכב הזה למעלה מ-20K ק"מ בשנה! מעבר לממוצע. האם לא חשבת על בטיחות? גם בכבישי הדרום שאינם עמוסים כפי שהם באיזור המרכז, עדיין מדובר במדינת ישראל בה יש יותר נפגעים בתאונות מאשר במלחמות ובפיגועים גם יחד, וברוך השם, לא חסר לנו גם מזה...

לא הזכרת את הנושא הבטיחותי ולו ברמז!

מה לגבי נוחות? שוב, 20K ק"מ בשנה זה לא בדיוק נסיעה מהרצליה לעבודה ברמת החייל בת"א ובחזרה. האם היא גם פקטור,

או שהדבר הכי חשוב בעיניך הוא שיהיה לרכב מוניטין של "אמין" לכאורה, ושלא יהיה "עגלה" (הנה, ירדה האפשרות של הפולו, במיוחד אם את מחפשת כזו אוטומטית).

אחרי שתחשבי מעט, ותגדירי מה באמת חשוב בעיניך ומה לא, יהיה קל יותר לכוון אותך ובעיקר תהיי שלמה יותר עם בחירתך.

מניסיון.

(רק על קצה המזלג - פולו עגלתית למדי, לפחות בעיני ובעיני מכריי, ולכן לא מתאימה לך. הסיריון מפתיעה לטובה ואינה רעה כלל ומתאימה לדרישותיך המצומצמות. את ה-206 איני מכיר)

פורסם

תודה רבה,

באמת לא ידעתי עד היום שבדגמים הקודמים של הסיריון אין ABS ורמת הבטיחות שלה לא משהו, ואולי זו סיבה די טובה לא לקנות אותה. אם הפולו עגלה כפי שאתה אומר, גם היא יורדת, ולכן האפשרות שנשארה בידי היא פיג'ו 206 - השאלה כמה משמעותי ההבדל בין מנוע 1.6 ל1.4 לצרכים שלי? מבחינת איכות הנסיעה וצריכת הדלק? אני נוהגת בצורה רגועה ולא מחפשת רכב ספורט או משהו כזה אבל רכב שיסע בכיף, סה"כ מדובר על נסיעות ארוכות (ואם אפשר שיהיה גם חסכוני אבל אני מבינה שאי אפשר לקבל הכל).

אגב, הפונטו, למרות שהיא אהודה בפורום לא באה בחשבון עקב נסיון מר שהיה לי לא מזמן עם אחת כזו.

שוב תודה :)

פורסם

על פניו, לצרכים שלך, נראה לי כי מנוע 1.4 בהחלט יעשה את העבודה ומספיק.

אבל שוב, אינני מכיר דיו את ה-206.

• תוכן חדש...