Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל הגברה של דוטק אוביישן, ובעתיד הייבריד אוביישן.

מגבר כמו הסאן-דאון הוא מצויין ולא צריך מעבר לזה.

כן, כמובן שהספק גבוה של מגבר זה תמיד טוב, אבל 100-120 וואט RMS לכל אלמנט זה די והותר על הסט הזה.

under construction..

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

די והותר?

זה מספיק בשביל להרים מידבאסים של אילייט בצורה פרפקטית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עזבו שטויות עכשיו - תראו את זה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מזה הפרות האלו:shock:

100 rms 120 נראה לי די מספק

זה כפול מהקיקר שיש לי כרגע .

מה גם שהקיקר 850 צורך מערכת חשמל מאוד בריאה וחזקה.

לא נראה לי שהרכב שלי בלאנו יכול לספוג מגבר קלאס a/b 850 רמס

מונו 1000 של סאן דאון האבוק ועוד מגבר של קיקר 350.

ומי ששאל מה יוגבר על ידי המגבר מיד l3 או l4 או cdm

היברייד והטויטרים של ההיבריד.

פורסם

קודם כל - זו הפעם הראשונה שרואים את מתי כספי צוחק - אי פעם! מ-ד-ה-י-ם

לגבי הקיקר 850, תשמע - תביט בחתימה שלי... 650.4 ביחד עם מונובלוק של JBL ביחד עם עוד מגברון של סוני והכל רץ על כבל 4 גייג' עם פיוז ראשי של 40 אמפר - זללן? לא בטוח שזה נכון...

ה850 יקח יותר זה בטוח, אבל לא נראה לי שזה מה שיגרום למערכת החשמל ברכב שלך לקרוס.

וה650.4 שלי הוא A/B - ולא D או משהו כזה.

הסיבה העיקרית לבחור בסאן דאון היא פשוט שאתה לא צריך מגבר כל כך שמן כמו ה850.4 - וזהו.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן במחשבה שנייה זה די מספיק פי 2 מהקיקר שלי.

הסאן דאון יגביר מיד ווופרים

והקיקר שיש לי כרגע יגביר את הטוויטרים.

נראה לי זה יותר ממספיק.

וסתם שאלה חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מישו יודע מה הערך של האלטרנטור

בבלנו? 70 ? 90?

פורסם

תרים טלפון למוסך מורשה או למוסך המרכזי.

מה גם שחשוב להבין שהנתון של האלטרנטור הוא לא זה שמכריע לגבי התצרוכת של המערכת.

הרי המערכת שלך + התצרוכת של הרכב שלך - סביר להניח שדורשים יותר מההספק היציב של האלטרנטור.

גם כאשר הרכב מותנע וגם כאשר הרכב כבוי - בנק האמפרים שאחראי לתפוקת הרכב והמערכת הוא המצבר ולא אחר.

לאלטרנטור יש תפקיד אחד - להטעין את המצבר ותו לא.

במידה והמצבר שלך חלש או נטען לאט ותצרוכת הרכב+המערכת יותר מהירה מזמן הטעינה שהאלטרנטור שלך מסוגל לספק - אתה בבעיה.

הפתרון הוא אחד מהשניים:

1. שינוי מערכת החשמל - שדרוג אלטרנטור, שיפורי שלושת הגדולים, מצבר יותר חזק\מהיר.

2. שינוי ההתנהגות שלך - לאפשר זמני טעינה ידועים מראש בכל תחילת וסוף נסיעה.

בכל מקרה רצוי להתקין מד טעינה או יותר נכון מד מתח בו אתה יכול לראות בבירור אם המתח ברכב שלך נופל מתחת ל12V - ככה אתה יודע שאולי כדאי לתת למערכת לנוח קצת... וגם אם אתה רואה שהרכב מותנע ואין עומס (מערכת כבויה וכו' וכ'ו) והוולטאז' לא עולה - יש לך גופה בתא מנוע - האלטרנטור שלך מת, מזל-טוב.

אני באופן אישי - בבוקר, נותן למנוע של הרכב להתחמם או לפחות להתחיל להתחמם בכדי לדעת שהוא מגיע לטמפ' עבודה ושהמנוע מייוצב - רק אח"כ אני מפעיל את המערכת.

כשאני חונה - לפחות 2 דקות לפני שאני מגיע ליעד אני מכבה את המערכת ובחניה נותן לרכב לעמוד מותנע עוד איזה דקה (בזמן שאני מסדר את כל הדברים שאני צריך לקחת איתי וכו' וכו') ורק אז מדומם מנוע.

זה גם שומר עליי מגניבות חס וחלילה שכן אני לא מרעיש לא בחניה של הבית ולא בחנייה של מקום היעד וזה גם שומר על הרכב.

מציע לרובכם לטפח את גינוני הבוקר האלו.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני באופן אישי - בבוקר, נותן למנוע של הרכב להתחמם או לפחות להתחיל להתחמם בכדי לדעת שהוא מגיע לטמפ' עבודה ושהמנוע מייוצב - רק אח"כ אני מפעיל את המערכת.

כשאני חונה - לפחות 2 דקות לפני שאני מגיע ליעד אני מכבה את המערכת ובחניה נותן לרכב לעמוד מותנע עוד איזה דקה (בזמן שאני מסדר את כל הדברים שאני צריך לקחת איתי וכו' וכו') ורק אז מדומם מנוע.

.

אדי, אתה רציני?

זה לא פולניות כבר, זאת זיקנה!:-D

למרות שהחלק השני מומלץ למנועי טורבו, פינקת את הקורולה בשבלול?:wink:

פורסם

לא ראיתי את החלק השני שרשמתה אמרתי תודה על הקטע של לשאול את המוסך מורשה.

איפה שאני גר זה בערך נסיעה ממקום למקום 2 דקות קצרין בכול זאת רמת הגולן

אם אני יצטרך לכבות את המערכת 2 דקות לפני שאני יגיע ליעד אני מעדיף כבר לא להדליק אותה.

מד מתח אני חייב באוטו רק שלא מצאתי משו נומרלי איכותי חוץ מאיזה משו פשוט של type r או משו כזה.

המערכת חשמל באוטו די מסתדרת עם המערכת שלי לפחות לפי מה שאני חושב אין הרבה עיבובי אורות כמעט ואין

האבוק בכול זאת האוטו מניע בקלות.

אפילו שאני שומע מוזיקה די הרבה גם כשהרכב לא מונע המצבר כמעט ולא מתרוקן קרה לי פעם אחת או פעמיים שנגמר וזה בגלל.

שהייתי קצת לא מאופס אם הבנתם את כוונתי:drinking:.

לא ואני לא עושה את זה ונוהג.

בכול זאת המצבר אצלי באוטו זה באמת החוליה החלשה 46a והוא פיצי לא אורגינל ולא יכול להיות אורגינל

אוטו בן 12 שנים.מצבר מאוד קטן.

הוא יוחלף בהקדם האפשרי.

אבל אדי אם אני יעשה מה שרשמתה אני מעדיף למכור את המערכת.

בוא נגיד שאני שומר על רכיבים לפני שאני מכבה את האוטו אני מכבה את המערכת.

כשאני מניע את האוטו אני לא זז מהחניה דקה לפחות אם האוטו קר כמובן.

איזה שירשור מוזר מקיקר וסאן דאון הגענו למצברים ואיך לשמור על המערכת חשמל ובכלליות על האוטו :?

טוב כול זה לטובה.

שירשור קצת חופר.

פורסם

אדי אני חושב שזה קצת מוגזם,לחכות לפני נסיעה אחרי זה לחכות לפני כיבוי מנוע,איפשהו באמצע לדחוף מד מתח,עוד מעט תנתק את המצבר בכל פעם שאתה יוצא מהרכב שלא יתבזבז חלילה,אתה אומר דברים נכונים מאוד ,אבל רובנו סה"כ רוצים להתניע לשים מוזיקה וסע לשלום.

גבי ברגע שיום למחרת הרכב לא יתניע תדע שהמצבר נגמר או שנסיעה לפני זה פרקת לו את הצורה ,כל עוד אחד מהשניים לא קרה לך אני לא רואה סיבה לדאוג,דרך אגב גם אם תקנה קיקר 1000X4 ולא תגזים עם הגיין או עם הווליום הוא לא ימשוך מי יודע מה אמפרים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

רוני, כן את זה אני יודע המצבר בכול זאת תקין למה להכניס ראש בריא למיטה חולה ולהתחיל להחליף דברים סתם.

ומד מתח זה רק בשביל לדעת מה קורה באמת למערכת חשמל ואיך היא מסתדרת אני מעדיף לדעת לפני שיקרה משו

ולא סתם לקבל את זה בבום.

בכול זאת המערכת חשמל די מסתדרת עם מה שיש לי וזה לא מי יודע מה כבר ראיתי דברים יותר גרועים כולל 2 קבלים

שזה ביזבוז לפי דעתי ביזבוז של כסף שעובדים עם המערכת חשמל שיש ברכב ולא קרה הרבה.

עם היה בעיות עם המערכת חשמל מבטיחים לכם הפורום שאתם הראשונים שתידעו ואני מקווה שגם תעזרו בינתיים ונראה לי

בכלל בזמן הקרוב זה לא יקרה לפחות אני מקווה.

פורסם

אז קודם כל - צביקה

הטויוטה אוטומטית, אני לא רואה מה הטעם לשפר מנוע לרכב אוטומטי - פשוט לא כיף, זו לא נהיגה אמיתית. בינינו -אין כמו ידני!

ומה שאתם לא לקוחים בחשבון זה שאני עושה נסיעות יחסית ארוכות, בין 40 דקות לחצי שעה לכל כיוון, אז ככה שלהתניע את הרכב בבוקר ולתת לו להתחמם בשקט זה עניין של פחות מחמש דקות - יש לי עוד 35 דקות בכיף לשמוע מוזיקה.

הקטע של הכיבוי של הרכב - אני תמיד לוקח איתי בבוקר את המחשב הנייד ואני שם את התיק מאחורה, זורק את הפלאפון על המושב ליד ביחד עם הנרתיק של הפאנל וגם יש את הכרטיס של החניון שאני צריך להוציא ולהכניס בכל פעם שאני יוצא ונכנס מהחניון - ככה שלוקח לי איזה דקה להתארגן על כל הדברים לפני שאני יוצא מהרכב, אז אני משאיר אותו מותנע בזמן שאני מתארגן לעבודה... לא כואב לי בזמן הזה לתת לו להטען קצת.

אין אפס - אתה רוצה שהמצבר יחזיק מעמד? אתה צריך לשמור עליו.

Pioneer TS-X150

פורסם

ברור שיש טעם לעשות את זה בנסיעות ארוכות.

אבל בקצרות אני לא רואה סיבה עד שאני מגיע ליעד האוטו עדיין לא חם מספיק

הבית של חברה שלי 2 דקות נסיעה אבל כשאני נוסע נסיעות לפחות 30 דקות ומעלה.

לפני שאני מכבה אני מכבה את המערכת עם הוונטה פועלת משאיר את האוטו מונע עד שהיא תפסיק.

אני לא יודע למה אני עושה את זה אבל זה נראה לי יותר טוב.

שיהיה לכולם לילה טוב.

• תוכן חדש...