Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצה על מורל טמפו ללא הגברה, ודוטק על הגברה.

אני יודע שזה כבר חריגה מהתקציב, אבל בכל זאת אומר כי אם אתה ממילא מתכוון להגביר אותו מתי שהוא בקרוב, הייתי מתאמץ ללכת על הדוטק מראש, גם אם עדיין אין לך הגברה, כדי להיות מוכן אז ולא להתחיל להחליף סטים ולהפסיד כסף.

ההרץ אנרג'י לטעמי סט גרוע. ההיי אנרג'י כבר משהו אחר, אם כי רבים -כמוני- לא יאהבו אותו.

פורסם
אוקיי אז ככה, בהתחשב בכך שההתקנה הולכת לעלות לי משהו כמו אלפיה, כנ"ל הרדיו דיסק, וכנ"ל הקומפוננט,

אולי יש קומפוננט אחר שכדאי לקחת בתקציב הזה? כי הטמפו עולה 700-800 שח ואולי יש משהו אחר באזור.

ובוא ניצא מנקודת הנחה שאני מחפש משהו שיעבוד יפה בלי מגבר. כי לגבי המגבר אני ממש לא יודע איך כמה ולמה.

פשוט יוסי ועוד בחור שהיה שם, המליצו לי טמפו אם אני לא לוקח מגבר,

והמדוטק אם אני לוקח.

דור,

דיברתי איתי אתמול, אני הייתי אצל יוסי.

התשובה היא מאוד פשוטה, סט של מורל דוטק ללא הגברה זה לקחת סט שלא תוכל לנצל אותו.

ברור שזה סט יותר טוב מהטמפו, אבל עם הגברה של HU, לצערי לא תוכל להפיק ממנו את מה שהוא מסוגל לתת.

לעומת זאת, המורל טמפו עובד בצורה טובה גם עם הגברה של HU, והתוצאה היא לא רעה בכלל.

אם אתה מתכנן בעתיד להתקין מגבר- קח את הדוטק.

אם לא, לך על הטמפו, חבל על הכסף שתוציא על הדוטק מבלי לנצל אותו.

שלא תטעה, גם הטמפו דורש מגבר- אבל ביחס אל מול הדוטק הוא יתן תוצאה מספקת על הגברה פנימית של HU.

דבר אחרון,

הטמפו לא עולה 700-800ש"ח.

אלה בכיוון של 650 ש"ח+-.

חבל לך להוציא פי 2 כדי לקבל את אותה תוצאה, או אפילו תוצאה פחות טובה.

ניר,

under construction..

פורסם

היי ניר, מגבר יבוא מתישהו, השאלה היא מתי,

אני לא רוצה לנסוע עם הדוטק ולסבול.

יש לי בעיה אחרת לא שמעתי את הסט הזה, או יכול להיות ששמעתי, ולא ידעתי.

כי הייתי במספר חנויות ויצא לי לשמוע רק שני סטים של מורל, והם היו נראים קטנים למדי.

מה שכן שמעתי סט מסויים של פוקל, כאשר הוא מוגבר וממש נהניתי מהסאונד לעומת אותם מורל'ים ששמעתי.

אז ככה שאני הולך פה על עיוור (או יותר נכון על חירש..)

המורל ממש מומלצים? איזה מהם לרכוש?

דור.

פורסם

אם אהבת את הסאונד של פוקל זה בעייה אחרת כי זה אופי שונה של צליל

יש לך כמה אפשרויות בנוגע לשמיעה :

1.לחכות למפגש מרכז הבא - שלושה שבועות בערך

2.לקפוץ לפומפה - עד כמה שאני זוכר יש להם בתצוגה שם להשמעה את הטמפו והדוטק ( דבר איתם טלפונים לפני זה )

הם ממוקמים ברמת גן

3.להסתובב פה בין האשכולות ( או לעשות חיפוש ) ולחפש אנשים עם טמפו ודוטק ולנסות ליצור איתם קשר בפרטי לבקש השמעה - לא מאמין שמישהו יסרב...

אם אהבת את הצליל של פוקל אני מאוד ממליץ גם שתשמע את ההרץ אנרג'י שהוא יותר אגרסיבי ו"צעקני" מהמורל

אבל שוב כל אחד והטעם שלו..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אם אני זוכר נכון למורל של סאונד מאוד עמום.

והבאס משתלט על השיר בצורה שלא ממש אהבתי,

יכול להיות שזה הפולס? כי לפי מה שהבנתי הפוקל 6.5' ואני זוכר שהוופר היה קטן משמעותית מהפוקל,

ומדוטק והטמפו הם בגודל 6.5 גם.. ככה שרק הפולס מתאים, לא כן? הסאונד שלו מתאים למה שציינתי?

פורסם

דור, זה עניין של כיוונים.

אצל אחד זה נשמע צעקני כי ככה הוא כיוון, ואצל אחר זה ישמע עמום כי ככה הוא כיוון.

מה שאני יכול להבטיח לך ,זה שהבאס לא משתלט ולא נעליים.

under construction..

פורסם

אוקיי, מגבר ב600 שקל אמור לעבוד עם המדוטק בצורה טובה? או שכדאי ללכת לכיוון היד2 ?

אם אני מוסיף מגבר, בכמה בערך אמור לעלות לי מחיר ההתקנה?

פורסם

1. מגבר טוב חדש ב-600 שקל אני לא מכיר. ממליץ לך יד 2.

יש במחיר קרוב (700) את ה-JBL CS60.4, אבל הוא יחסית חלש 60*4.

2. מחיר התקנה - זה מאוד מאוד משתנה ותלוי בהמון גורמים. חוצמזה, כבר הייתי אצל יוסי, הוא יודע במה מדובר ומיילא אתה רוצה להתקין אצלו, לא הכי פשוט לשאול אותו?

3. אני לא רוצה להישמע כמו תוכי, אבל הרץ. לך תשמע את האנרגי, נראה לי שתאהב אותם, זה אחלה רמקול. תנסה גם לשמוע את ה JBL GTO שהם לא רעים ובמחיר טוב.

פורסם

אני ממליץ לא לזלזל בהתקנות, כי זה דבר חשוב ביותר בכול המערכת חשמל ברכב, ולא כול מתקין מתקין נכון את רכיבים, לכן אתה משלם בדיוק משה אתה מקבל.

ראינו עבודות של 500-900 ש"ח לפני מע"מ, ואת חוות דעת שלי על עבודות כאלו אני כבר נתתי.

לכן עוד פעם, אתה צריך לא להשוות מחיר אלה להשוות איכות עבודה.

לגבי פולס ודוטק, מניסיוני עם שני סטים הם סטים טובים, ולדעתי שנהם צרכים הגברה (לפחות מינימלית לפולס). משנהם אני היתי בוחר את דוטק.

לגבי סט טאמפו אני לא שמעתי, לכן לא יכול לתת חוות דעת.

מגבר: אני אישית חושב שלרכוש מגבר יד שניה זה אופצייה מצוינת, במיוחד היום שיש לך המון מגברים במחירי מצחיקים.

פורסם

אוקיי, שמעתי את הטמפו מוגברים, היה סבבה.

כנראה שאני אלך עליהם, וככה אני אחסוך להוספה של מגבר בעתיד.

עכשיו הטמפו בלי מגבר ישמעו בסדר עם 5050 ישמעו טוב בלי מגבר?

אני לא מחפש עוצמה במערכת, אני מחפש שישמעו וירגישו קצת באסים.

• תוכן חדש...