Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה שלי היא לערוך חיפוש בנשא של CARPC.

באיזור המחצית מעלות המוצר שאתה מתאר אתה בונה מחשב CARPC איכותי יותר ובעל מסך ברמה גבוהה יותר כולל התקנה.

לפני שאתה רץ לרכוש מוצרים במחירים מופקעים, עשה מעט שיעורי בית.

under construction..

פורסם

הענין הוא שמצא חן בעיני הפאנל המתאים למאזדה, ולפי מה שראיתי בינתים הCARPC מצריך בניה מסובכת, ותוצאה לא מושלמת כמו זאת.

גם לא מצאתי מישהו שמוכר ומתקין CARPC באופן מושלם, בלי כאבי ראש בשבילי.

פורסם

התאמת מסך הטאצ' במאזדה 3 זה אולי מסובך לך ולאחרים.

אבל מתקין מקצועי שעושה זאת באופן יומיומי, ידאג לך להתקנה מלאה של מסך טאצ' בקונסולה עד כדי שלא תדע להבדיל באם זה יצא מהמפעל כך או לא.

לגבי המחשב עצמו, יש מספיק שרשורים בנושא הכוללים מידע על הרכיבים ומקום רכישתם מאנשים שכבר עשו זאת לא אחת, ברכבם.

לכן, אני מציע לך לערוך חיפוש ולאחר מכן תפתח שרשור מסודבר בהקשר של הCARPC לרכב שלך.

תתפלא מה רמת הידע שיש כאן לאנשים בתחום הזה.

ניר.

under construction..

פורסם

תודה, הולך לקרוא קצת חומר.

בכל זאת, אשמח אם מישהו ידע לתת חוות דעת על המוצר או בית העסק שבלינק.

תודה.

פורסם

מה זה התוחכנת ניווט הזאת ? על איזה מנוע ניווט זה מבוסס ?

מה האיכות של הסאונד ? איזה כרטיס קול ?

איזה מערכת הפעלה זה מריץ

נראה לי לא משהו בכלל כל העסק הזה אבל צריך עוד מידע בכל מקרה

פורסם

הדבר היחיד שאני יודע זה שתוכנת הניווט יכולה להיות גם igo 8.

שאר הפרטים לא ידעתי אפילו לשאול.

איך שהבנתי מערכת ההפעלה היא שלהם, הם לא רק חנות אלא מפתחים.

הם מתעסקים גם עם carpc.

פורסם

לאחר עוד קצת בירור, מערכת ההפעלה היא wince.

אגב, מערכת זו נמכרת גם ברדיו מילאנו, מופיע באתר שלהם בגלריית ההתקנות ע"ג טוארג. (אין לי מושג אם העובדה שרדיו מילאנו משווק את המוצר אומר משהו על איכותו).

• תוכן חדש...