Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם IPOD ל-P9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

כפי שראיתם בחתימה שלי התחדשתי לא מזמן בP9.

היות והP9 מנגן רק CD ולא MP3 אני רוצה לחבר לו IPOD

האם אני צריך לקנות מתאם לIPOD כמו זה לדוגמא?:

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=176

או שמספיק רק כבל?:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=846

מה ההבדלים בין השניים?

תודה לעונים

אלי

פורסם

לדעתי היקר יותר מתומחר בצורה כזאת כי יש לו אפשרות לחבר במקביל את הצ'ינג'ר.

אם יש לך צ'ינג'ר ויציאה אחת כזאת, אתה צריך את המכשיר היקר יותר כדי לחבר את שניהם.

אם אין צ'ינג'ר ולא יהיה אז תקנה את הזול יותר.

ככה או ככה.. אני מקווה בשבילך שאין לך צ'ינג'ר על ההד יוניט הזה..!

זה כמו לראות פרארי עם ג'אנט 14 אינץ', טאסות ספינרסים בצבע כרום וצמיגים של לינגלונג...

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

בוקר טוב לכולם

מחיפושים גם אני הבנתי שיהיה צורך במתאם.

יש לי IPOD CLASSIC 160 GB יותר טוב מכל USB

ולו מהסיבה הפשוטה של נפח ללא מתחרים.

תודה לעונים

נ.ב. דני נהנה זה לא מילה אתמול מאוחר בערב סיימתי כיוון ראשוני וההבדל בהחלט מוחשי

לטובה:beerchug:

אלי

פורסם

צביקה,

אף אחד לא יחבר HDD למתאם USB כזה, זה נועד ל-DISK ON KEY.

לרוב HDD נייד ידרוש חיבור מתח חיצוני ולא יתאים לעבודה בסביבה של רכב.

IPOD הוא ללא ספק הפתרון האידאלי במובן הזה.

דני.

פורסם

מחזק!!

גם אני בעל אייפוד 160.

פתרון אולטימטיבי!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

הדבר הכי חשוב במתאם האייפוד של פיוניר הוא העברת האות בצורה דיגיטלית ולא בהמרה אנלוגית כמו עם מתאם AUX.

אם ה P9 תומך בכך (שווה בדיקה לפני הזמנה מאי-ביי, בארץ מדובר במחיר שחיטה), על הדרך אתה מקבל גם שליטה מההד-יוניט על האייפוד והטענתו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...