Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשים ברכב פיג'ו 406 רדיו דיסק ו2 רמקולים מאחורה במקום הקיימים,

(קיימים גם רמקולים מקדימה, אבל אותם אני ישאיר ככה בהתחלה ואולי יחליף בהמשך, רצוי לבקש מהמתקין לנתק אותם? מכיוון שהם לא יוכלו לעמוד בעוצמה-ווליום של הרמקולים מאחורה?)

התקציב שלי הוא באיזור 1000 שקל, זה צריך להספיק לרדיו דיסק, 2 רמקולים מאחורה (6x9 מתאים שם אני חושב) ומתאם לרדיו דיסק שעולה באיזור ה150 שקל.

אני מקווה שהתקציב הזה מספיק, מקווה שאפשר להתאים איזה משהו בלי לחרוג מהתקציב.

תודה.

נ.ב כמה עולה התקנה?

פורסם

יש'ך 1000 שקל.

תוריד 150 למתאם (לא יודע כמה מתאם עולה ומה צריך, אני מאמין שביררת ואתה יודע) ונשאר לך 850.

6*9 עולים בין 250-350 ש"ח.

נשאר לך בערך 500 ש"ח לרדיו דיסק.

התקנה אני לא מכליל, היא תעלה סביב ה-100-150 שקל, אבל אם תקנה ציוד אצל מתקין אז יש מצב שהוא יעשה לך הנחה על ההתקנה.

בעיקרון 9*6 בסיסי של כל חברה יעשה את העבודה - JBL, קנווד, פיוניר וכו'.

כנ"ל לגבי רדיו דיסק - פיוניר, קנווד, JVC, מה שבא לך.

פשוט תעבור על מה שנכנס לך בתקציב ותבחר.

ההבדלים לא כאלו גדולים בסכומים האלה ויש פה הרבה עניין של טעם אישי.

קח את מה שאמרתי לך, תעשה סקר שוק קטן בזאפ, אח"כ תעבור בין כמה מתקינים תראה מה מציעים לך, תראה את הרדיו בעיניים, תשחק איתו קצת אם הוא מותקן בתצוגה.

אם אפשר תשמע את הרמקולים.

תקבל מחירים.

ואז תחליט מה ההצעות שהכי מתאימות לך ותחזור לפה להתייעצות.

אם אתה רוצה המלצה על חנויות ומתקינים תגיד מאיפה אתה בארץ.

פורסם

תשמע אני הייתי לוקח קומפוננט לקדימה מורל פולס 420 ש"ח

ורדיו דיסק פיוניר 2050 גם 420 ש"ח בערך

בכוונה המלצתי לך על קומפוננט לקדימה כי קודם כל משקיעים בבמה קדמית ואח"כ באחורית. תריץ חיפוש בפורום אתה תלמד הרבה

פורסם

אוקיי, תודה לשניכם.

אני אבדוק את 2 האופציות האלה,

בקשר לאופציה של הקומפוננט, הצורה של "הרמקול" (הרשת הזאת) דיי מוזרה מקדימה,

אולי זה רגיל כן? אבל זה נראה מוזר, סוג של ריבוע כזה שיש לו איזה המשך כזה משהו דיי מוזר..

אני יעלה תמונה מחר, מקווה שבשתי האופציות אני לא יצטרך שתהיה בניה באוטו

• תוכן חדש...