Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות בניה לסט אלייט 3WAY, משיקולי צניעות ונאמנות למקור (לא למשוך עיניים לרכב, כדי למנוע גניבה) המיד ריינג' ימוקום בתחתית הדלת בבניה מפיבר (מדובר באיביזה 06-בדלת יש מקום גם לוופר וגם למיד).

הוופר יעבוד בחלל שיש בדלת הפנימית(איפה שנמצא החלון) כלומר במקום המקורי (כמובן עם הגבהה מעץ). קיים איטום בדלת.

השאלה היא האם המיד יכול לעבוד בסוג של פרי אייר(נפח גדול יחסית) כלומר, בחלל בין הפח הפנימי של הדלת לדיפון/ריפוד.

או שיש עדיפות ליצירת נפח סגור מסויים שבו המיד יעבוד.

כמו שציינתי האלמנטים לא יעבדו באותו החלל לכן לא יפריעו אחד לשני, אבל האם עדיין יש צורך בנפח סגור מסויים למיד ?.

אני רוצה שהבנייה תבלוט כמה שפחות מהדלת, לכן אם אני יצטרך להוסיף נפח סגור למיד זה "ינפח" את הבניה.

תודה.

פורסם

הCDM לא דורש נפח כלל כדי לעבוד בצורה אופטמלית.

מה שכן - בתחתית הדלת אתה לא תהנה ממנו כלל וכלל - אתה אפילו תגרע מהמוזיקה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה יכול להתקין אותו בקיק פאנלים, הוא לא דורש נפח ולכן קל מאוד להתקין אותו שם.

התוצאה תהיה תוצאה טובה מאוד, אם כי אני גם אוהב אותו מותקן על הקורות וככה הוא מותקן אצלי.

שמעתי גם כמה רכבים שהCDM היה מותקן בהם בקיק פאנל וממש לא הרגשתי שיש בעיה בגובה אם זה מה שמדאיג אותך.

אצלי הם מותקנים על הקורות, נשמעים פשוט נפלא, הבעיה היחידה היא שרוחב הבמה הוא צר מאוד בצד שמאל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יודע שהמיקום האופטימלי הוא בקורות לייד הטוויטר, אבל בניה בקורות פשוט מאוד בולטת כלפי חוץ וזה ימשוך עיניים לרכב, ומזה אני מאוד מפחד.

אני שמעתי את המיד גם בקורות, וגם למטה בדלת למטה, יש הבדל בשמיעה והוא די משמעותי (לטובת הקורות).

אבל אני חושב שאני יצטרך לוותר קצת על הבמה לטובת הבטיחות/שקט נפשי שלי.

תודה לעונים.

• תוכן חדש...