Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור התאונות הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שהמנהלים יסכימו...

הסיפורים שלך המשפחה שלי:

1.צומת הגבעה הצרפית; ירושלים. הרמזור מתחלף ורכב אמריקאי לפני בולם במהירות (אוקסימורון?). אבי בולם אחריו ועוצר מספר מטרים בודדים ממנו. המשפחה מרגישה טלטול חזק ברכב (כל כך חזק עד שהסאנרוף שלנו נפתח מעצמו!). יוצאים החוצה מהרכב ורואים דייהו ישנה עם חיילת במושב הנהג על סף דמעות נוסעת רוורס... הנזק אצלה היה גדול יותר!:evil:

2.יומ-יומיים אחרי שקרובת משפחה קנתה 206, היא עוצרת ברמזור ורכב מדרדר עליה. לא מעצבן? יומיים אחרי זה נהגת ליסינג סתומה נכנסה בה ביציאה מחנייה וגרמה לעיקום בכנף האחורית.

*כל המקרים תוקנו ולא נשארו סימנים, חוץ מהדלת בדאז' של המאזדה מהמקרה הראשון, שנפתחת קצת קשה יותר. (דלת מייבוא)*

לא לנסות את זה בבית!:lol:

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

לפני כחצי שנה, על מאזדה 3 (לא הרכב הפרטי שלי למזלי)

דרסתי שועל בכבישי השומרון בלילה במהירות של כ110 קמ"ש.

להפתעתי הנזק היה ממש לא משמעותי לרכב, יצאתי החוצה נתתי כמה מכות לפגוש הקדמי והוא הסתדר, השועל המסכן גמר בגורל מר יותר...

השועלים רואים את אלומת האור שלך ונכנסים למצב היפנוט מסויים ואז פשוט קופצים לכביש. השועל הנ"ל קפת לכביש כל כך קרוב לרכב שלא ראיתי אותו. רק אחרי שעצרתי ונסעתי רוורס ראיתי דם על הרכב ואותו על הכביש...

פורסם

להפתעתי הנזק היה ממש לא משמעותי לרכב, יצאתי החוצה נתתי כמה מכות לפגוש הקדמי והוא הסתדר, השועל המסכן גמר בגורל מר יותר...

השועלים רואים את אלומת האור שלך ונכנסים למצב היפנוט מסויים ואז פשוט קופצים לכביש. השועל הנ"ל קפת לכביש כל כך קרוב לרכב שלא ראיתי אותו. רק אחרי שעצרתי ונסעתי רוורס ראיתי דם על הרכב ואותו על הכביש...

אתה בטוח שזה היה שועל?

שלא יבוא מישהו ויגיד אחר כך "שהוא יודע מה עשית בקיץ האחרון":-D

פורסם

אחח כמה אני יכול למלא את השירשור הזה:|

אז ככה לפני 5 שנים, אני נוסע לי ברמזור יום יפה והכל טוב ופתאום איזה נער בפ'יגו מחליט להיכנס בי, הפיאסטה דינמיק שלי הלכה לעולה וכך גם ה205 שלו, מאז יש לי את האימפרזה שלי:-D

אחד המצחיקים שקרו לי, לילה חורפי ואני נוהג במשאית איווקו של העבודה, חשוב לציין שזו הנהיגה הראשונה שלי על משאית לאחר הוצאת הרישיון, בעודי נוהג ברברס אני שומע "בום" גדול ומתחנן לאלוהים שלא הרגתי מישהו, מסתבר שפגעתי בעמוד תאורה והוא פשוט נפל על גג המשאית. מצד אחד הייתי שמח שלא פגעתי באף אחד אבל מהצד שני מה אני יגיד לבוס על זה שהוא נתן לי משאית שלמה והחזרתי אותה "קבריולט":-)

וקרו לי עוד כמה מקרים, במיוחד שניים על קטנוע שכמעט ונהרגתי אבל בסוף גמרתי בשתי המקרים עם גבס ושבועיים בבית והרבה פיצויים:wink:

מה שהכי "מצחיק" מעולם לא פגעתי ברכב חונה או שרטתי את הרכב, כל התאונות שלי היו "קטלניות".

וזכורה לי עוד פעם שנהגתי בקאווליר של חבר (אמריקאית למופת) וילד קפץ לכביש, כמובן שלא היה ברירה אלא לבלום בעוצמה והבלנו שמאחורי לא קיבלה את זה בנוחות וקימטה פנים, מוזר מאוד שהקאווליר לא נשרטה אפילו והבלנו יצאה כאילו עברה תופת.

פורסם

חוזרים מהעבודה אחרי עוד יום של שיעמום

כרגיל מתחיל הפקק ליד גהה

נתיב שמאלי כרגיל עוצר לפני כולם

אני מספיק להתעצבן על עצמי שאני בכלל נמצא בו ומחפש מילוט ימינה

באותה שנייה שומע חריקה ובום

עוד מספיק לחשוב - מי זה האידיוט ובווום

תאונת שרשרת , גיפ טראנו לא שם לב והוריד 4 מכוניות

אני הראשון בטור (האחרון להפגע) נדפק הפגוש

לא נעים להיות בתאונה שגורמת לפקק של כמה שעות אחר כך (למרות שזזנו כולנו הצידה)

הלכו התוכניות שלא לדבר על הטירטורים אחרי זה

עדיין לא קיבלתי את הכסף מכל הטררם שמעורב בתאונת שרשרת

אנשים , או שאתם נוהגים או שלא , אי אפשר לעשות 10 דברים אחרים תוך כדי נהיגה

:wink:
פורסם

תאונה שקרתה לי ליפני שנה וחצי ועדין לא שילמו לי כי הבחורה טוענת שזה אשמתי!

היה לילה, בערך 1 בלילה, אני ליפני פניה חדה ימינה בישוב שלי, מוריד את המהירות ל 20 ונכנס כאשר אני צמוד לימין [מכיר את הפניה והיא מסוכנת כי לא רואים מה קורה בהמשך] איך שאני נכנס לפניה היא מגיעה מולי בתוך הנתיב שלי ונכנסת בי.

ועוד בשיא החוצפה היא זימנה אותי למשפט אשר יתקיים חודש הבא כנראה ובכתב ההגנה היא כתבה שנהגתי במהירות מופרזת תוך כדי שהשתוללתי בכביש. [עזבו את זה שלפני הפניה יש במפר מאוד גדול, עזבו את זה שגם בלמתי והיא המשיכה ליסוע עלי, איך לעזאזל היא יכולה לדעת שהתוללתי בכביש? הכפישה את שמי לרע!]

שימו לב בתמונות איפה הרכב שלי ותחשבו כמה מקום היה לה עוד בפניה!

DSC00003 [1024x768].JPG

DSC00004 [1024x768] [1024x768].JPG

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לי היה 2 תאונות בשנתיים של רישיון

האחת עם האופנוע, בגיל 17 אבא החליט להפתיע אותי ולהוציא לי אופנוע חדש מהסוכנות, שהיה לו 2000 קילומטר נסעתי לאט 30-35 קמ"ש בתוך היישוב שלי , בישוב יש כמו מפרצונים כשעברתי מפרץ אחד כלב קפץ לי לתוך הגלגל הפנימי, הבאתי הפכה, אני יצאתי יחסית בזול, בית חולים בדיקות שגרתיות, סדר בברך סדק במרפק ( הכל בזכות המיגונים ששמרו על גופי שלם! :) )ועוד 8 חודשים של פיזיותרפיה בגלל כאבי גב, סידרו אותי, הכלב לעומת זאת החזיר את נשמתו לבורא.

חודשיים לאחר מכן הוצאתי רישיון על פחית,ולפי מספר חודשים קרתה לי תאונה נוספת, לא רצינית כל כך, אני נוהג בפאסאט 95 ידנית, האוטו היה בהילוך ראשון והייתי צמוד למכונית, היה לי ויכוח עם חבר שלי אם אני עובר או לא עובר ( כי הייתי ממש צמוד ) תוך כדי ויכוח ב 4 בבוקר, מעייפות עזבתי את הקלאץ והאוטו ניתר לתוך הפגוש של הרכב השני, הדבר היחיד שאני יודע זה שאצלי לא קרה לרכב כלום :) , למען האמת אני עברתי באזור ההוא יום יום מרייה של הרכב לא קרה לו משהו רציני

פורסם
לי היה 2 תאונות בשנתיים של רישיון

האחת עם האופנוע, בגיל 17 אבא החליט להפתיע אותי ולהוציא לי אופנוע חדש מהסוכנות, שהיה לו 2000 קילומטר נסעתי לאט 30-35 קמ"ש בתוך היישוב שלי , בישוב יש כמו מפרצונים כשעברתי מפרץ אחד כלב קפץ לי לתוך הגלגל הפנימי, הבאתי הפכה, אני יצאתי יחסית בזול, בית חולים בדיקות שגרתיות, סדר בברך סדק במרפק ( הכל בזכות המיגונים ששמרו על גופי שלם! :) )ועוד 8 חודשים של פיזיותרפיה בגלל כאבי גב, סידרו אותי, הכלב לעומת זאת החזיר את נשמתו לבורא.

חודשיים לאחר מכן הוצאתי רישיון על פחית,ולפי מספר חודשים קרתה לי תאונה נוספת, לא רצינית כל כך, אני נוהג בפאסאט 95 ידנית, האוטו היה בהילוך ראשון והייתי צמוד למכונית, היה לי ויכוח עם חבר שלי אם אני עובר או לא עובר ( כי הייתי ממש צמוד ) תוך כדי ויכוח ב 4 בבוקר, מעייפות עזבתי את הקלאץ והאוטו ניתר לתוך הפגוש של הרכב השני, הדבר היחיד שאני יודע זה שאצלי לא קרה לרכב כלום :) , למען האמת אני עברתי באזור ההוא יום יום מרייה של הרכב לא קרה לו משהו רציני

המקרה השני זה לא תאונה זה נהיגה ברשלנות.

פורסם
חוזרים מהעבודה אחרי עוד יום של שיעמום

כרגיל מתחיל הפקק ליד גהה

נתיב שמאלי כרגיל עוצר לפני כולם

אני מספיק להתעצבן על עצמי שאני בכלל נמצא בו ומחפש מילוט ימינה

באותה שנייה שומע חריקה ובום

עוד מספיק לחשוב - מי זה האידיוט ובווום

תאונת שרשרת , גיפ טראנו לא שם לב והוריד 4 מכוניות

אני הראשון בטור (האחרון להפגע) נדפק הפגוש

לא נעים להיות בתאונה שגורמת לפקק של כמה שעות אחר כך (למרות שזזנו כולנו הצידה)

הלכו התוכניות שלא לדבר על הטירטורים אחרי זה

עדיין לא קיבלתי את הכסף מכל הטררם שמעורב בתאונת שרשרת

אנשים , או שאתם נוהגים או שלא , אי אפשר לעשות 10 דברים אחרים תוך כדי נהיגה

תגיד הטראנו נכנסה במאזדה לאנטיס 98?

פורסם

לא זוכר מאיפה אני יודע את זה.

השתמשת פעם באמצעי ראיית לילה ומישהו האיר לך בפתאומיות לתוך הפנים? לא נעים בכלל.

זה מה שקורה לשועלים, חתולים, ושאר חיות עם ראיית לילה, הם מסתנוורות ועד שהם קולטות מה בא מולם הדבר היחידי שעובר להם בראש שניה לפני הפגיעה זה- "סעמאק".

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

שנת 89', אנחנו נוסעים בפיאט 127 שלנו מודל 84', אני בן 3 וזוכר הכל.

אמא שלי נוהגת, אבא שלי יושב לידה, אני מאחור ואחותי התינוקת בת שנה יושבת לידי בכיסא מיוחד.

היינו בדרך לאירוע משפחתי. במהלך נסיעה בכביש מהיר בנתיב השמאלי בתוך צומת, הרכב בנתיב ליד סוטה לכיוון הנתיב שלנו.

אמי נאלצה לרדת מעט לשוליים, אבל מה שלא ראינו זה שבשוליים היה חצץ, והרכב החל להסתחרר באמצע הצומת.

הגיע רכב והתנגש ברכב שלנו בחזית, הרכב נזרק לשוליים ליד תהום, אמי משכה בלם יד מהר כדי שאנו לא ניפול למטה.

החליפו פרטים. טמבון קדמי שבור, פנסים שבוריים, מכסה מנוע מעוות. הרכב הניע כמו גדול והמשכנו בנסיעה.

אני זוכר את הכל מצויין, וזוכר גם שהתחלנו לבכות מאחור (היינו קטנים ממש).

שנת 2005, אני חייל.

אמי נוהגת על פיאט אונו 93' ואני יושב לידה, היא היתה בדרך להסיע אותי לתחנת אוטובוס.

אני יורד לאוטו ורץ לאוטובוס כי הוא כמעט נסע, בינתיים אמי עושה רווס ופתאום: בום!

מסתבר שהיא עשתה רוורס לתוך פח אשפה מעץ בחנייה של הקניון. הנזק: הפנס שמאיר את הלוחית מאחור נשבר. לפח לא קרה כלום...

שנת 2006, אמי נוהגת על אותו רכב מסיפור קודם.

בשעת צהריים היא נסעה למרכז קניות לאכול, כשהיא סיימה היא עשתה רוורס ופתאום שומעת: בום!

מסתבר שהיא דפקה הונדה אקורד חדשה והרסה לה את 2 הדלתות צד ימין, נזק של 7000 ש"ח.

בעל הרכב שבדיוק אכל פיתה עם צ'יפס במסעדה ממול וראה את זה נחנק מהאוכל והצטרכו לתת לו לשתות כדי שלא ייחנק בטעות. החליפו פרטים, לאונו הפלסטיק של פנס שמאל נשבר והוחלף ב- 40 ש"ח.

פורסם

שנת 2003 כביש 4 ליד מושב דור נרדמתי על ההגה בערך 11 בלילה, פתאום בווום, מוצא את אצמי על 140 נכנסתי במעקה בנתיב הנגדי, מזל שלא הגיע אף רכב ממול, יוצא מרכב כל הצד השמאלי של הנהג קרוע פשוט נפח כמו קופסאת טונה.

נזק של 3000 שקלים.

שנת 2005 לוקח את הרכב של אמא לשטיפה מאזדה 626 משנת 94 טעיתי בדרך, פונה ימינה ומשתלב חזרה שמאלה לעשות פרסה, מגיעה יונדאי לנטרה שנת 95 נכנסת בכל הצד השמאלי ועפה הצידה, טוטאלוס. הרכב היה אצלינו פחות מ 24 שעות, מזל שעשינו לו מקיף.

שנת 2008 בעבודה, פתאום רעש של חריקה ובוום מאוד חלש, טנדר איסוזו נכנס לי בפג'ו 307 מאחורה, פנס שבור, דלת בג'אז עקומה וטמבון סדוק, נזק של 17 אלף שקלים שהמקיף של הפוגע שילם.

לפני חודשיים אותה פג'ו 307, בדיוק עברתי דירה ולא הכרתי את הרחוב והחניה, נסיעה אחורנית רעש מגעיל, כל הדלת הבגא'ז נכנסה פנימה, פגעתי בפח אשפה ענק כזה.

ושוב הוחלפה דלת.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זה בסדר אלי, פעם גם אני צחקתי, עד שבחורה עברה באדום ונכנסה בי עם האופנוע, הנזקים:

רגל שבורה וקטנוע הרוס.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...