Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום לאחר שעשיתי חיווט מחדש למערכת רעשי האלטרנטור(טורים עולים ויורדים עם נגיעות בדוושה)

נהיו יותר חזקים ממה שיה קודם ומה שמוזר זה

שגם שה HU כבוי אני שומע את היללה,בדקתי את המגברים והם גם כבויים כשהHU כבוי.מה יכול להיות הסיבה ?

הרדיו דיסק זה פיוניר 6850,יש שתי זוגות קומפוננט JBL,שני מגברים של קאדנס וסאב קאדנס.

את החיווט הערבתי בנפרד,כבל מתח ורימוט בצד אחד של האוטו

ו RCA וסינגלים של הרמקולים בצד השני,הנקודה היחידה שמתנגשת עם כבל מתח זה הטוויטר האחורי שמאלי והוופר.

כל הציוד מותקן בבגז' בתוך חלל הגלגל ספייר-שני המגברים וה4 קרוסאוברים.

כבל ההארקה באורך 15 ס"מ מתחת לגלגל ספייר יש את הבורג שתופס את הגלגל.

מחר אני אנסה להעביר את ההארקה למיקום אחר וינסה לעשות הארקה לרדיו דיסק עם הRCA

מה שיותר מפריע לי עכשיו זה שיש יללת אלטרנטור גם שהHU כבוי ואשמח לדעת מה הסיבה אם מישהו יודע

תודה לעוזרים

פורסם

אתה בטוח שהיללה מגיעה מהרמקולים?

נראה מאוד מוזר שהמגברים כבויים ויש רעש

תנסה לנתק את הפיוז הראשי ולראות עם הרעשים ממשיכים

פורסם

+1

אין שום סיכוי שבעולם שיהיו רעשים מהרמקולים כאשר המגבר כבוי - כי הרמקולים לא מקבלים סיגנל.

יכול להיות שהרעש שאתה שומע הוא כניסת אויר לתוך פילטר האויר של הרכב, אבל גם זה סיכוי קלוש,

כי אתה טוען שהרעשים התגברו לאחר החיווט מחדש.

כמו ש sharonarn אמר, כדאי שתנתק את המגבר ותבדוק, יכול להיות שהמגבר עובד אבל נורית החיווי תקולה.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

עשיתי בדיקה

המגברים שניהם עובדים שהרדיו דיסק דולק,ושניהם מכובים שהרדיו דיסק כבוי

הנעתי שוב,HU דולק ויש רעש,אותו דבר שהHU כבוי-יש רעש

ניתקתי פיוז,הנעתי-אין רעש

כשהוצאתי את המגברים מחלל הגלגל ספיר הרעשים כמעט ונעלמו לגמרי,כנראה זה הבעיה העיקרית...

פורסם

יש אפשרות שזה מהמשאבת דלק כי יש באוטו משאבה מחוזקת ועושה רעש חשמלי

אבל שוב אני אומר כשהוצאתי את המגברים מחלל בית הגלגל ספייר הרעש כמעט ולא נשמע,לא משהו שצריך כשהמערכת דולקת

מה שמפריע יותר זה למה הוא עובד שהמערכת מכובת

פורסם
קרה לי מקרה דומה. אחד החוטים של הרמקולים צמוד או לאחד המחשבים ברכב או לאחד הכבלי מתח. בדוק את הנושא

+1.

יכול להיות שהמגברים נגעו אחד בשני \ אחד מהם נגע בחלק פח. יוצר לולאת הארקה שיכולה לחרפן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...