Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אוטו אמין 15-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הגיע הזמן שסטודנט תפרן כמוני יקנה אוטו ראשון, לכן אני מחפש אוטו ב-15-25K (אפשר לגלוש מעט אם משתלם) כאשר סדר העדיפויות שלי:

1. אמין.

2. זול לתחזוקה.

3. צריכת דלק לא גרועה מבינונית.

4. שאחד כמוני- 1.90 יוכל להיכנס אליו לא כמו סרדין.

נוחות, פינוקים, יופי, ספורטיביות, מזגנים ושאר המותרות לא מעניינים אותי. בטיחות האוטו לא מעניין אותי גם (מבחינתי כל אוטו הוא מאוד בטיחותי... יחסית לחלופה שיש לי- קטנוע)

שמתם לב שמבחינתי הכי חשוב שמחיר החזקת האוטו יהיה כמה שיותר נמוך בסה"כ. כך שאם אוטו ב-25K פחות מתקלקל מאוטו ב-15K ברמה כזו שמשתלם כלכלית לקנות אוטו ב-25K במקום ב-15K אז אני מעדיף את ה-25K.

אשמח לשמוע המלצות שלכם לגני מותגים ודגמים וגם עצות בכלל.

תודה מראש

פורסם

עפ"י הדרישות שלך כדאי שתתמקד בסופר מיני פשוטות וחסרות יומרות, כדוגמאת הפורד פיאסטה, סוזוקי סוויפט ואולי גם טיוטה סטארלט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סופר מיני- טויוטה סטארלט או דייהטסו שרייד.

משפחתית- רנו מגאן דור ראשון או קאיה ריו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על התגובות, ברשותכם יש לי עוד שאלות:

1. עד כמה אפשר להתפשר על הקילומטרג' של האוטו- אם אוטו עבר 150K קילומטר ומעלה הוא שווה משהו? מעל 150K נשמע שאני אבלה עם האוטו רוב הזמן במוסך.

2. פורד פיאסטה באמת מתאימה לדרישות שלי? השמועות ששמעתי על פורד לא מחמיאות (בין היתר ford = fix or repair daily), בניגוד למה ששמעתי על מכוניות יפניות.

פורסם

1. כולנו היינו רוצים לקנות רכב משומש מיד ראשונה, קילומטראז' נמוך, שחנה בחנייה מקורה כל היום, עבר טיפולי ווקס כל חודש וטופל רק במוסכים מורשים בהקפדה יתרה.

בתכלס, כשמדובר בתקציב שלך אין כאלו רכבים וכנראה שתצטרך להתפשר.

אתה חושב שבתקציב שלך יש בכלל אפשרות למצוא רכב שלא עבר 150K קילומטרים? סביר להניח שרוב הרכבים שתמצא כבר חצו את הקו הזה, ואלו שלא כנראה קרובים מאוד לשם.

2. עזוב אותך מכל מיני שמועות ובדיחות לא מצחיקות, כאלו יש על כל יצרן ויצרן. באמת נראה לך שכל הרכבים שיוצרו ע"י פורד במשך עשרות השנים האחרונות לא אמינים?

פורסם

אז כנראה באמת צריך להתפשר על הקילומטרג'. למרות שתמיד יש את החלום הישראלי- לקנות אוטו יד 1 מנכה/זקן/אישה שבקושי נסעו.

עוד שאלה- מה עם פיאט פונטו? אוטו אמין? זול לתחזוקה?

פורסם

האמינות של הפונטו לא רעה בכלל, אבל ברגע שאתה מכניס למשוואה אבזור נוסף (כדוגמאת הגה הכוח החשמלי) אתה בהכרח מגדיל את כמות המכלולים שיכולים להתקלקל. היות וכתבת שזה לא מה שמעניין אותך ברכב לא הפנתי אותך לכיוון הזה.

• תוכן חדש...